26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ: Για ακόμη μια χρονιά ήταν όλοι εκεί!- Κάθε φιγούρα εκπροσωπεί...

ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ: Για ακόμη μια χρονιά ήταν όλοι εκεί!- Κάθε φιγούρα εκπροσωπεί όχι απλώς έναν αριθμό, αλλά έναν άνθρωπο, μια ζωή…(Βίντεο)

-

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην 20η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, με την καρδιά της εκδήλωσης να χτυπά για τους ασθενείς που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

Η φετινή πορεία ήταν αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα που παλεύει με θάρρος, δύναμη και ατελείωτη υπομονή, καθώς και σε εκείνους που έχουν φύγει, αφήνοντας πίσω τους ιστορίες γενναιότητας.

Η AstroBank, που στέκεται δίπλα στους ασθενείς για 15η συνεχόμενη χρονιά ως στρατηγικός συνεργάτης, αγκάλιασε και φέτος την προσπάθεια ενίσχυσης της συλλογικής στήριξης. Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Ελευθερίας, με προορισμό τα κεντρικά της AstroBank, όπου τοποθετήθηκαν 782 ροζ φιγούρες για τις γυναίκες που διαγνώστηκαν το 2023, 7 μπλε για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια και 226 ροζ για τον γυναικολογικό καρκίνο.

Κάθε φιγούρα εκπροσωπεί όχι απλώς έναν αριθμό, αλλά έναν άνθρωπο, μια ζωή

Κάθε φιγούρα εκπροσωπεί όχι απλώς έναν αριθμό, αλλά έναν άνθρωπο, μια ζωή που άλλαξε από τη διάγνωση, μια ιστορία επιμονής και αγώνα. Κάθε φιγούρα εκπροσωπεί όχι απλώς έναν αριθμό, αλλά έναν άνθρωπο, μια ζωή τιμώντας τους με μια σιωπηλή υπόσχεση για συνεχιζόμενη υποστήριξη προς όσους συνεχίζουν να πολεμούν.

Τοποθετήθηκαν 782 ροζ φιγούρες για τις γυναίκες που διαγνώστηκαν το 2023

7 μπλε φιγούρες για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια

Η Γιώτα ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η Άνδρη Προδρόμου

Η Μαριλένα Παλαζή

226 ροζ φιγούρες για τον γυναικολογικό καρκίνο.

Η Στέλλα Κυριακίδου

O Χαράλαμπος Προύντζος και ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

Η Αννίτα Δημητρίου

Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και η μικρή Δέσποινα

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...