28.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ: Η συνεργασία του με τον Μιχάλη Παντελίδη στο «Ωκεανός Νημάτων»...

ΑΛΕΞ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ: Η συνεργασία του με τον Μιχάλη Παντελίδη στο «Ωκεανός Νημάτων» – Η έκθεση του σχεδιαστή -(Φώτο-Βίντεο)

-

Το ανερχόμενο μοντέλο Άλεξ Χρυσάνθου αναδείχθηκε ως κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση «Ωκεανός Νημάτων», η οποία συνδυάζει τέχνη, μόδα και θαλάσσια προστασία. Ο Κύπριος γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης με την δημιουργική συλλογή του αναδεικνύει την ομορφιά της θάλασσας σε μια σύμπραξη με το Τμήμα Αλιείας και την εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας.

Η καμπάνια, που στηρίζεται σε βιώσιμες πρακτικές και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον, παρουσιάζει το 20χρονο μοντέλο μέσα από έναν ιδιαίτερο φακό, καθώς προβάλλεται ως η προσωποποίηση της αρμονίας μεταξύ ανθρώπου και θάλασσας. Ο ίδιος, αν και προέρχεται από street casting, ενσωμάτωσε με φυσικότητα τα έργα τέχνης και μόδας, αποδεικνύοντας την ευελιξία του στον κόσμο του μόντελινγκ.

Σχεδιασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, τα κομμάτια της καμπάνιας, που περιλαμβάνουν φουλάρια και φορέματα, ανήκουν στη δημιουργική συλλογή του Κύπριου σχεδιαστή Μιχάλη Παντελίδη.

Ο σχεδιαστής με τα υπόλοιπα μοντέλα, ανέδειξε αυτές τις καινοτόμες δημιουργίες που εμπνέονται από την ομορφιά της θάλασσας, σε μια φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στην προστατευόμενη περιοχή της Βορόκληνης.

Στην εκπληκτική δουλειά της κατάδυσης συμμετείχαν οι Γιώργος Παγιάτας, Γιώργος, Κωνσταντίνος και Μαγδαληνή.

Ο σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης καθιερώνει τη θέση του ως ένας από τους πιο επιδραστικούς σχεδιαστές που εργάζονται προς μια πιο βιώσιμη βιομηχανία μόδας.

Η συνεργασία του Άλεξ Χρυσάνθου με τον σχεδιαστή, καθώς και οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν αυτήν την ιδιαίτερη ενότητα μόδας και θαλάσσιας τέχνης, δημιουργούν έναν διάλογο μεταξύ αισθητικής και περιβαλλοντικής συνείδησης. Ο 20χρονος, αν και νέος στο χώρο της μόδας, δείχνει ότι έχει την ικανότητα να υποστηρίζει πρωτοποριακές εκστρατείες, με την άνεση και το ταλέντο του να κλέβουν την παράσταση.

Παράλληλα, ο δημιουργός του έργου, ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης, θα παρουσιάσει τα έργα τέχνης από ανακυκλωμένα υλικά «Ωκεανός Νημάτων» αύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Radisson Beach Resort στη Λάρνακα. Η έκθεση περιλαμβάνει υποβρύχιες φωτογραφίες από τοπικούς φωτογράφους, αποτυπώνοντας τα κομμάτια μόδας στο φυσικό τους περιβάλλον, τονίζοντας την αλληλεπίδραση της τέχνης με το θαλάσσιο στοιχείο.

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό, υπόσχεται να μαγέψει τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας τα δημιουργήματα και την ιστορία πίσω από το εγχείρημα. Κύριος στόχος της εκδήλωσης δεν είναι η εμπορική προβολή, αλλά η ευαισθητοποίηση σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη σημασία των βιώσιμων πρακτικών στη μόδα.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε μια εποχή που η βιωσιμότητα και η οικολογική ευαισθησία γίνονται όλο και πιο σημαντικά θέματα σε παγκόσμιο επίπεδο, με το «Ωκεανός Νημάτων» να αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς η μόδα και η τέχνη μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση του πλανήτη.

Τα μοντέλα που παρουσιάζουν τις δημιουργίες του σχεδιαστή

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...