23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΩΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Στο δρόμο για τις Κεντρικές φυλακές ο «κομμωτής»-Λόγω ότι ήδη...

ΔΩΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Στο δρόμο για τις Κεντρικές φυλακές ο «κομμωτής»-Λόγω ότι ήδη εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης

-

Ο Δώρος Θεοφάνους, ισοβίτης που είχε αποδράσει, οδηγήθηκε εκ νέου στις Κεντρικές Φυλακές μετά τη σύλληψή του στην παραλιακή περιοχή Αμαθούντας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews και την δημοσιογράφο Ντόρα Χριστοδούλου, δεν χρειάζεται να παρουσιαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης, καθώς ήδη εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η σύλληψή του έγινε έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως ο Θεοφάνους εντοπίστηκε χωρίς να έχει κάτι επιλήψιμο στην κατοχή του. Τώρα, θα διεξαχθεί νέα δικαστική διαδικασία για τα αδικήματα που διέπραξε κατά την απόδρασή του.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησε κέντρα χειρισμού κρίσεων και προχώρησε σε επιχειρήσεις και έρευνες, προσπαθώντας να εξακριβώσει τις συνθήκες της απόδρασης, τις κινήσεις του δραπέτη και αν εμπλέκονται άλλα άτομα. Ένα ακόμη άτομο κρατείται σχετικά με την υπόθεση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...