Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
7.1 C
Cyprus

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΩΣΗΦ Χ”ΙΩΣΗΦ: Στο ίδιο έργο θεατής- Σημερινό και περσινό βίντεο -(Βίντεο)

- Advertisement -

Η κατάσταση στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, και συγκεκριμένα στο σημείο των φώτων Κώστα Θεοδώρου, φαίνεται να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έχουμε έντονες βροχοπτώσεις.

Οι δρόμοι πλημμυρίζουν, δημιουργώντας συνθήκες που παραπέμπουν σε λίμνη, καθιστώντας δύσκολη ή και αδύνατη τη διέλευση τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών.

23/09/2024

Παρά τις συνεχείς αναφορές και τις υποσχέσεις για επίλυση, οι αρμόδιοι δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες για να διορθώσουν την κατάσταση. Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι οδηγοί βιώνουν ξανά τις ίδιες δυσκολίες, χωρίς να διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα.


8 Δεκεμβρίου, 2023

Η φράση “στο ίδιο έργο θεατής” περιγράφει ακριβώς την κατάσταση: οι πολίτες βλέπουν επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πλημμυρών, χωρίς οι υπεύθυνοι να έχουν μελετήσει ή να έχουν προβεί σε ριζικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών. Η κατάσταση αυτή έχει πλέον γίνει απογοητευτική, με τον χρόνο να περνά και την αγανάκτηση να αυξάνεται. Είναι επιτακτική ανάγκη οι αρμόδιοι να λάβουν σοβαρά υπόψη το πρόβλημα και να προχωρήσουν σε λύσεις, πριν οι πλημμύρες συνεχίσουν να προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές και να δοκιμάζουν την υπομονή της κοινωνίας.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories