27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Κατέκτησε την πρώτη θέση στο προκριματικό γύρο-Απόψε ο μεγάλος τελικός

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Κατέκτησε την πρώτη θέση στο προκριματικό γύρο-Απόψε ο μεγάλος τελικός

-

Η τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε την 1η θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο με χρόνο 1:25:29, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό.

Η Καρολίνα διεκδικεί το δεύτερο μετάλλιο στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο (κατηγορία S11) το Σάββατο. Στη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας της έχει κατακτήσει συνολικά 7 παραολυμπιακά μετάλλια (3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα), με στόχο το 8ο μετάλλιο απόψε στις 19:24 στο ΡΙΚ.

Συγκεκριμένα, στα 100μ. πρόσθιο, η Καρολίνα έχει κατακτήσει 3 χρυσά (2004, 2008, 2021) και 1 αργυρό μετάλλιο (2011) και κατέχει το Ολυμπιακό ρεκόρ με χρόνο 1:19.78.

Την προσπάθεια της Καρολίνας παρακολούθησαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου, και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Ανδρέας Καμαρλίγγος

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...