18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: «Η συναυλία θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες εποχές της...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: «Η συναυλία θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες εποχές της παιδικής μας αθωότητας..»-Εμβληματική συναυλία στο Ηρώδειο με τη στήριξη του Κύπριου επιχειρηματία

-

Την εμβληματική μουσική παράσταση με τον τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…», στηρίζει ο Κύπριος επιχειρηματίας και Πρόεδρος της εταιρείας Zela Aviation, Ανδρέας Χριστοδουλίδης.

Η φιλανθρωπική μουσική παράσταση με τον τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024, στο ιστορικό Ηρώδειο και διοργανώνεται από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ). Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και στηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, με έντονη αγάπη για τον Ελληνικό Κινηματογράφο και τα αεροσκάφη από την παιδική του ηλικία, εξηγεί ότι η απόφασή του να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία πηγάζει από την προσωπική του νοσταλγία και την επιθυμία του να διατηρήσει ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Η ανάμνηση των ταινιών που έβλεπε παιδί στην Κύπρο, θαυμάζοντας τον στόλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οδήγησε στη μετέπειτα απόφασή του να ανακαινίσει τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής, με κορυφαία στιγμή την παρουσίαση του αεροσκάφους «Mount Olympus» Boeing 727 τον περασμένο Μάιο.

«Η συναυλία θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες εποχές της παιδικής μας αθωότητας και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις σύγχρονες γενιές, οι οποίες θα γνωρίσουν μια νοσταλγική Ελλάδα, μέσα από τις μεγαλύτερες μορφές της έβδομης τέχνης, που έζησαν και μεγαλούργησαν σε μια άλλη, χρυσή εποχή. Στις 24 Σεπτεμβρίου θα ζήσουμε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο και θα θυμηθούμε μαζί μερικές από τις λαμπρότερες στιγμές εκείνης της εποχής, με τραγούδια που χάραξαν ιστορία και είναι πάντα «γλυκά» στο άκουσμα, σαν παλιό
καλό σινεμά..».

Η μουσική παράσταση «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…» υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό σε εποχές αθωότητας και να αναδείξει το μεγαλείο του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις φωνές σπουδαίων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση θα είναι γεμάτη με αξέχαστες μελωδίες και στιγμές, ερμηνευμένες από καταξιωμένους τραγουδιστές και ηθοποιούς όπως η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Παπουτσάκη, και πολλοί άλλοι. Η παρουσία της Ζωζώς Σαπουντζάκη ως σπέσιαλ καλεσμένη και η τιμητική εμφάνιση της Γιοβάννας προσδίδουν μια ιδιαίτερη λάμψη στην παράσταση.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, που θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, υπογραμμίζει ότι η βραδιά αυτή δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία να ξαναζωντανέψουν παλιές μνήμες, αλλά και μια σημαντική συμβολή στον πολιτιστικό διάλογο και την κοινωνική ευαισθητοποίηση, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η εκδήλωση αναμένεται να συγκινήσει και να μαγέψει, φέρνοντας κοντά γενιές και γενιές μέσα από την ομορφιά του παλιού καλού ελληνικού σινεμά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...