26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ: Πέντε γυναίκες στηρίζουν τους μικρούς μαχητές- Διοργανώνουν για...

ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ: Πέντε γυναίκες στηρίζουν τους μικρούς μαχητές- Διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά Φιλανθρωπική μουσική βραδιά

-

Πέντε γυναίκες, πέντε μητέρες, ένωσαν τις δυνάμεις τους στον πιο δύσκολο αγώνα: τη μάχη των παιδιών τους που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές. Μέσα από τον πόνο, βρήκαν την αγάπη, την ελπίδα και το κουράγιο να σταθούν η μια άλλη και να γίνουν μια οικογένεια.

Η Αρίστη, η Ελένη, η Μαριάννα, η Στέλλα και η Χριστιάνα, από απλές γνωστές, έγιναν οικογένεια. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνουν φιλανθρωπική μουσική βραδιά την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Coral Palace Events Hall, για να στηρίξουν το «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Στόχος τους είναι να δώσουν σε περισσότερα παιδιά την ευκαιρία στη ζωή, όπως έκαναν για τα δικά τους παιδιά.

Η φιλανθρωπική μουσική βραδιά, που αποτελεί μια γιορτή ελπίδας και αλληλεγγύης, τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ακάμα, κ. Μαρίνου Λάμπρου. Στη σκηνή θα ανέβουν οι μουσικοί Μέλιος Θωμάς, Λάμπρος Ιωάννου και Ρεβέκκα Βασιλείου, οι οποίοι θα προσφέρουν το δικό τους μουσικό στίγμα σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Φωτογραφία από τη περσινή φιλανθρωπική εκδήλωση που οι διοργανώτριες πραγματοποίησαν την ευχή του μικρού παιδιού

Αυτή η εκδήλωση είναι μια γιορτή της ζωής και της αλληλεγγύης, ένας φόρος τιμής στη δύναμη της αγάπης και στην ελπίδα που αυτές οι γυναίκες μοιράστηκαν, φέρνοντας φως εκεί που υπήρχε σκοτάδι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...