23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΗΣ: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ-Εισφορές...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΗΣ: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ-Εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς

-

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι και όσοι τον γνώρισαν από κοντά στον άτυχο Γεώργιο Πλατή, ο οποίος έχασε τραγικά τη ζωή του το περασμένο Σάββατο σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση στη Λευκωσία.

Η κηδεία του θα αποτελέσει μια στιγμή βαθιάς θλίψης και αποχαιρετισμού, για να τιμήσουν τη μνήμη του και να στηρίξουν την οικογένεια του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 24 Αυγούστου 2024, συνέβη γύρω στη 1.30π.μ. στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά στο τσιμεντένιο διαχωριστικό και το μεταλλικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να αναφλεγεί.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα. Η ταυτότητα του επιβεβαιώθηκε, μετά από επιστημονικές εξετάσεις (εξέταση DNA). Η νεκρώσιμη ακολουθία του άτυχου πρώην προπονητή θα τελεστεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στις 2.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μάμμαρι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...