19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMAESTRO (ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΝΑΚΙΔΗΣ): «Ένα όνειρο υλοποιήθηκε»-Ακόμη μια διεθνής διάκριση για την Κύπρο-...

MAESTRO (ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΝΑΚΙΔΗΣ): «Ένα όνειρο υλοποιήθηκε»-Ακόμη μια διεθνής διάκριση για την Κύπρο- (Βίντεο-Φωτό)

-

Η ομάδα του καθοδηγητή Maestro και της σχολής χορού Rebel Dancers Academy κατάφερε να προσθέσει ακόμη μία σημαντική διάκριση στο ενεργητικό της.

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ομάδα διακρίθηκε ανάμεσα σε κορυφαίες συμμετοχές από όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή ποιότητα της δουλειάς της.

Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης, της σκληρής δουλειάς και της απόλυτης συνεργασίας ανάμεσα στον Maestro (Μιχάλη Βαρνακίδη) και τους ταλαντούχους χορευτές της σχολής Rebel Dancers Academy. Η σχολή, γνωστή για την καινοτομία και το πάθος της, συνεχίζει να θέτει τον πήχη ψηλά, αναδεικνύοντας την Κύπρο ως κέντρο χορευτικής αριστείας.

0 14χρονος Μάξιμος αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Οι επτά χορευτές συνέβαλαν σε αυτήν την τεράστια επιτυχία και έκαναν υπερήφανο τον καθοδηγητή τους και δάσκαλο, Maestro (Μιχάλη Βαρνακίδη). Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ομάδα Stop&Lock, που τον έκανε ιδιαίτερα υπερήφανο με την παγκόσμια νίκη τους, καθώς και στους Groove&Go για την προσπάθειά τους να φτάσουν στον στόχο.

Ο 14χρονος Μάξιμος μετά από τρεις προσπάθειες κατάφερε να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο Battle, καθώς και τη Δανάη και την Ανδριάνα για τις διακρίσεις τους.

Ο νικητής μαζί με τον καθοδηγητή του, Μaestro (Μιχάλη Βαρνακίδη)

«Ο Μάξιμος υλοποίησε το όνειρο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο Battle μετά από τρεις προσπάθειες. Νοιώθω υπερήφανος για τη Δανάη που κατέκτησε την τρίτη θέση με την Ανδριάνα, και για την Ανδριάνα επίσης, που πήρε την τέταρτη θέση στο σόλο»

Όλοι οι χορευτές της ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, συνδυάζοντας τεχνική αρτιότητα με εκφραστικότητα και δυναμική παρουσία στη σκηνή. Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο προσωπική νίκη για τα μέλη της ομάδας, αλλά και μια μεγάλη επιτυχία για ολόκληρη τη χορευτική κοινότητα της Κύπρου.

Οι τέσσερις παγκόσμιες πρωτιές, δύο δεύτερες, δύο τρίτες θέσεις και μία τέταρτη και μια πανευρωπαϊκή θέση του 2018, προσθέτουν έτσι άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία της Rebel Dancers Academy.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: