19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMARKS & SPENCER ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ: Καινοτόμα υπηρεσία για την αγορά σχολικών ειδών -Συνεχίζεται...

MARKS & SPENCER ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ: Καινοτόμα υπηρεσία για την αγορά σχολικών ειδών -Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

-

Καθώς πλησιάζει η έναρξη της σχολικής χρονιάς, η ανησυχία για την προετοιμασία μεγαλώνει. Το Marks & Spencer Ακρόπολης έρχεται να προσφέρει λύση με την καινοτόμα υπηρεσία “Personal Fitting”, η οποία υπόσχεται να κάνει τη διαδικασία των αγορών ευκολότερη και πιο άνετη από ποτέ.

Οι γονείς μπορούν να προ-κρατήσουν τη θέση τους διαδικτυακά και να απολαύσουν ένα προσωπικό ραντεβού ψωνίσματος στο ισόγειο του καταστήματος. Εκεί, το εξειδικευμένο προσωπικό θα τους καθοδηγήσει στην επιλογή των απαραίτητων σχολικών ειδών, από παντελόνια και φούστες μέχρι σχολικές τσάντες από τα κορυφαία Brands, όπως Eastpak, Jansport, American Tourister και Samsonite. Επιπλέον, οι μικροί μαθητές θα βρουν μια πλούσια συλλογή από κομψά τετράδια, κασετίνες και μαρκαδόρους από το Accessorize London.

Για να εξασφαλίσετε την παρουσία σας στο Marks & Spencer Ακρόπολης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.voicilamode.com/backtoschool και προ-κρατήστε τη θέση σας έγκαιρα. Ο αγαπημένος χαρακτήρας των παιδιών, Percy Pig, θα βρίσκεται επίσης εκεί για να μοιραστεί τη χαρά της νέας σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα, με αγορές σχολικού ρουχισμού άνω των €60, οι πελάτες κερδίζουν €10 voucher για μελλοντικές αγορές. Και για να γίνει η εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη για τους μικρούς μας φίλους, με κάθε αγορά άνω των €60, προσφέρεται ένα Kids Eat Free Voucher, προσφέροντας δωρεάν παιδικό γεύμα στο Café La Mode Ακρόπολης.

Επίσης, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Marks & Spencer, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η εκστρατεία «Όλα τα παιδιά με σχολικά», σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού. Οι πελάτες μπορούν να δωρίσουν σχολικές στολές που δεν χρειάζονται, υποστηρίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: