23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ:-Ο πρώτος Έλληνας με τρία Ολυμπιακά μετάλλια-Έκλαψε από συγκίνηση-(Φώτο-Βίντεο)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ:-Ο πρώτος Έλληνας με τρία Ολυμπιακά μετάλλια-Έκλαψε από συγκίνηση-(Φώτο-Βίντεο)

-

«Χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο Παρίσι στέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/8) ο Λευτέρης Πετρούνιας, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική του δεξιότητα στον τελικό των κρίκων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Με βαθμολογία 15.100, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση, πίσω από τα δύο μεγάλα φαβορί, τους Κινέζους αθλητές Γιανγκ Λιου με 15.300 που κατέκτησε το χρυσό και τον Τζινγκιουάν Ζόου με 15.233 που πήρε το ασημένιο.

Η τεράστια επιτυχία του Πετρούνια ξεπερνά και τον Δημοσθένη Ταμπάκο, ο οποίος είχε κατακτήσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Στα 33 του χρόνια, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε να διεκδικήσει και να πάρει το τρίτο του Ολυμπιακό μετάλλιο, προσθέτοντας το χάλκινο του Παρισιού στο χρυσό που είχε κατακτήσει στο Ρίο και το χάλκινο του Τόκιο.

Έτσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και ο πρώτος στην ιστορία των κρίκων που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του αθλήματος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: