18 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απλήρωτοι για μήνες παρά τις υποσχέσεις-Κομπάρσοι θα βρεθούν έξω από το...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απλήρωτοι για μήνες παρά τις υποσχέσεις-Κομπάρσοι θα βρεθούν έξω από το ημικρατικό κανάλι

-

Διαμαρτυρία έξω από το ημικρατικό κανάλι προγραμματίζουν 144 κομπάρσοι, οι οποίοι αναμένουν εδώ και μήνες να πληρωθούν για τα δεδουλευμένα τους από τους ιθύνοντες του ΡΙΚ.

Συγκεκριμένα, 144 άτομα που συμμετείχαν στην πολυδιαφημιζόμενη σειρά του ΡΙΚ «Θυμάρι κι Αλμύρα» περιμένουν αγωνιωδώς την καταβολή των χρημάτων τους.

Παρά τις υποσχέσεις των ιθυνόντων του καναλιού, η υπομονή των συμμετεχόντων κομπάρσων έχει εξαντληθεί διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν πλέον τις αντοχές να περιμένουν την απόφαση των υπευθύνων για την αποπληρωμή τους.

Η σειρά, η οποία σκηνοθετήθηκε από την Κόριννα Αβρααμίδου, έχει προκαλέσει ενδιαφέρον, ενώ η ίδια φαίνεται να έχει καταβάλει και προσπάθειες για να διασφαλίσει ότι οι κομπάρσοι θα πληρωθούν.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι κομπάρσοι υπέγραφαν την παρουσία τους και γινόταν εξονυχιστικός έλεγχος, ώστε οι ιθύνοντες να γνωρίζουν ονομαστικά κάθε συμμετέχοντα. Ωστόσο, αυτό δεν έχει ουσιαστικό αντίκρισμα, καθώς οι κομπάρσοι που συμμετείχαν στη σειρά δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα τα χρήματά τους.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου και ολοκληρώθηκαν στις 20 Ιουνίου. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την καταβολή των δεδουλευμένων. Το ποσό που οφείλει το ημικρατικό κανάλι στους 144 κομπάρσους είναι σημαντικό, γεγονός που καθιστά την κατάσταση ακόμη πιο σοβαρή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: