25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους και άλλα εννέα τραυματίστηκαν από...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους και άλλα εννέα τραυματίστηκαν από μαχαίρι 17χρονου-Σοκαρισμένη η Τέιλορ Σουίφτ-(Βίντεο)

-

Τη βαθιά της θλίψη εξέφρασε η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια Τέιλορ Σουίφτ μετά την αιματηρή επίθεση στο Σάουθπορτ της Βρετανίας, όπου δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους και εννέα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μαθήματος χορού που είχε θέμα την ίδια.

Η τραγουδίστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram αναφέρθηκε στην τραγική επίθεση που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την οποία ένας 17χρονος εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να χτυπά με μαχαίρι τα παιδιά που συμμετείχαν στο μάθημα. Η αστυνομία έχει συλλάβει τον δράστη, αλλά τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα, ενώ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

«Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης στο Σάουθπορτ με κατακλύζει συνεχώς και είμαι εντελώς σοκαρισμένη. Η απώλεια της ζωής και της αθωότητας, το φρικτό τραύμα που προκλήθηκε σε όλους όσοι ήταν εκεί, στις οικογένειες και στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν. Αυτά ήταν απλά μικρά παιδιά σε ένα μάθημα χορού. Δεν ξέρω πώς να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου σε αυτές τις οικογένειες».

https://twitter.com/i/status/1817930535332688233

Η είδηση της επίθεσης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα του Σάουθπορτ, μια μικρή παραλιακή πόλη κοντά στο Λίβερπουλ. Οι κάτοικοι αφήνουν λουλούδια, κάρτες και λούτρινα ζωάκια στο σημείο της τραγωδίας, ενώ η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ και ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ εξέφρασαν επίσης τα βαθιά τους συλλυπητήρια.

Aπό την πλευρά τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ έγραψαν στο Twitter: «Ως γονείς, δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό που ζουν οι οικογένειες, οι φίλοι, οι κοντινοί άνθρωποι των νεκρών και των τραυματιών στο Σάουθπορτ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο γνωρίζει αναζωπύρωση των επιθέσεων με μαχαίρι, με τους αριθμούς να αυξάνονται κατά 7% τον περασμένο χρόνο και να έχουν διπλασιαστεί μέσα σε δέκα χρόνια. Η είδηση της επίθεσης στο Σάουθπορτ έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών σε σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...