22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣCHECK POINT: Εσύ πήγες για ένα γρήγορo;… Μπορείς να σώσεις τη ζωή...

CHECK POINT: Εσύ πήγες για ένα γρήγορo;… Μπορείς να σώσεις τη ζωή σου και των άλλων με μόλις δέκα λεπτά-(Bίντεο-Φώτο)

-

BΗ καλοκαιρινή περίοδος φέρνει μαζί της την ανεμελιά, τη χαλάρωση και την ελευθερία, κάτι που συχνά οδηγεί σε πιο ελεύθερη σεξουαλική δραστηριότητα. Ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, η αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας μπορεί να συνοδευτεί από αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, συμπεριλαμβανομένου του HIV.

Η αύξηση των ταξιδιών και των κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς και η χρήση αλκοόλ και ουσιών, μπορεί να μειώσει τις αναστολές και να αυξήσει την πιθανότητα επαφών με νέους συντρόφους. Σε αυτό το πλαίσιο, το Checkpoint του ΚΥΦΑ προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία: δωρεάν, ανώνυμα και γρήγορα τεστ για HIV και άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Το Checkpoint του ΚΥΦΑ, το οποίο βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΥΦΑ (Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού), προσφέρει τεστ που χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Το τεστ χρησιμοποιεί αίμα από το δάχτυλο και έχει ευαισθησία 99,7%, καλύπτοντας τη ζωή σου.

Η πρόεδρος του ΚΥΦΑ, Στέλλα Μιχαηλίδου, επισημαίνει ότι η έγκαιρη διάγνωση του HIV και της ηπατίτιδας μπορεί να σώσει ζωές. Το Checkpoint προσφέρει επίσης συμβουλές για ασφαλέστερες σεξουαλικές πρακτικές, ενώ η εξέταση γίνεται με πλήρη διακριτικότητα και επαγγελματισμό.

Η Αντιγόνη Μιχαήλ η Στέλλα Μιχαηλίδου, η Χριστίνα Γιαννάκη, η Γιαννούλα Κούλα και η Ανδρούλα Ελευθέριου

Στην πρόσφατη εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ασθενών Ήπατος & Φίλων Κύπρου «Προμηθέας» και το ΚΥΦΑ, αφορούσε στις ιογενείς ηπατίδες και το AIDS/HIV. Σύμφωνα με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, η ηλικιακή ομάδα 15-24 ετών παρουσιάζει υψηλό ποσοστό νέων μολύνσεων από ηπατίτιδα Β στην Κύπρο.

Η Αντιγόνη Μιχαήλ η Στέλλα Μιχαηλίδου, η Σάβια Ορφανίδου και η Γιαννούλα Κουλά

Η πρόεδρος του Προμηθέα, Γιαννούλα Κουλά, η Θεοδώρα Βασιλείου, η πρόεδρος του ΚΥΦΑ, Στέλλα Μιχαηλίδου και η αντιπρόεδρος του ΚΥΦΑ, Αντιγόνη Μιχαήλ

Η πρόεδρος του ΚΥΦΑ, Στέλλα Μιχαηλίδου, επισημαίνει ότι η έγκαιρη διάγνωση του HIV και της ηπατίτιδας μπορεί να σώσει ζωές. Το Checkpoint προσφέρει επίσης συμβουλές για ασφαλέστερες σεξουαλικές πρακτικές, ενώ η εξέταση γίνεται με πλήρη διακριτικότητα και επαγγελματισμό.

«Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπως μας αναφέρει η πρόεδρος του ΚΥΦΑ, Στέλλα Μιχαηλίδου που αρκετοί ξένοι αλλά και Κύπριοι επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού τα σημεία του Check Point για να εξεταστούν. Στόχος και σκοπός της πρόσφατης ημερίδας ήταν να περάσουμε το μήνυμα ότι οι δομείς της δημόσιας υγείας, όλοι οι γιατροί και οι εθελοντικές οργανώσεις που ασχολούνται με αυτά τα θέματα ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούν άμεσα, με πρωταρχικό σκοπό τον εντοπισμό ασθενών που πάσχουν από ηπατίτιδες και HIV.

Στο Checkpoint του Κ.Υ.Φ.Α δραστηριοποιούνται άτομα με πλήρη κατάρτιση όπου εκεί κάποιος μπορεί να εξεταστεί υπεύθυνα, ανώνυμα και γρήγορα. Γιατί αυτή η εξέταση ενδεχομένως να του σώσει τη δική του ζωή και των γύρω του»

Η υγεία σου δεν πρέπει ποτέ να περιμένει. Το Checkpoint του ΚΥΦΑ είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο για να σου προσφέρει δωρεάν εξετάσεις για HIV και Σύφιλη, διασφαλίζοντας την υγεία σου και των γύρω σου.

Μην αναβάλλεις την υγεία σου! Επισκέψου το Checkpoint για μια γρήγορη, αξιόπιστη και ανώνυμη εξέταση. Μια απλή κίνηση μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία και σιγουριά.

Για να κλείσεις το ραντεβού σου, κάλεσε το 1464 και προγραμμάτισε τη δωρεάν σου εξέταση σήμερα. Φρόντισε την υγεία σου και προστατεύστε τους αγαπημένους σου – η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...