23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Nέα καταγγελία για αγέλη σκύλων στον Κόρνο-Σκοτώνουν γάτους της περιοχής-(Φώτο)

ΠΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Nέα καταγγελία για αγέλη σκύλων στον Κόρνο-Σκοτώνουν γάτους της περιοχής-(Φώτο)

-

Σε νέα καταγγελία εναντίον συγκεκριμένου ατόμου για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των σκυλιών του, προέβη η κάτοικος της κοινότητας του Κόρνου και ιδιοκτήτρια της έπαυλης Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με την καταγγελία τα σκυλιά αφήνονται ελεύθερα και εισβάλλουν τόσο στην ιδιοκτησία της όσο και στην γύρω περιοχή σκοτώνοντας γατιά.

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες στην Αστυνομία και στον κοινοτάρχη της περιοχής εδώ και χρόνια, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Σήμερα, η κ. Παπαδοπούλου καταγγέλλει ξανά ότι σκυλιά εισέβαλαν στο υποστατικό της και σκότωσαν δύο γατάκια που βρίσκονταν στην αυλή της.

Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα, λαμβάνοντας την απάντηση ότι αύριο θα προσπαθήσουν να “πιάσουν” τα σκυλιά.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, τα εφτά σκυλιά θεωρούνται ως αγέλη, καθώς στο πέρασμά τους σκοτώνουν γατάκια και εισβάλλουν σε ιδιωτικούς χώρους, είτε οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν είτε βρίσκονται εντός της οικίας τους. Ανεξάρτητα από τις απόψεις τόσο της κ. Παπαδοπούλου όσο και του ιδιοκτήτη των σκυλιών, η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν τα σκυλιά σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τα διώξει.

Άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι το άτομο που φαίνεται να έχει τα σκυλιά αρνείται ότι είναι δικά του, παρόλο που τα σκυλιά φορούν κολάρο. Πάντως, τα σκυλιά είτε ανήκουν σε κάποιον είτε είναι αδέσποτα, πρέπει να μεταφερθούν σε ασφαλές μέρος για το δικό τους όφελος αλλά πολύ περισσότερο για την ασφάλεια των κατοίκων.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος όσον αφορά τα σκυλιά που έχουν ιδιοκτήτες: δεν πρέπει να αφήνονται ελεύθερα και πρέπει πάντοτε να επιτηρούνται από κάποιον. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν τηρείται, και οι κανονισμοί περί φύλαξης των σκύλων, ιδιαίτερα στις διάφορες κοινότητες, είναι ανεξέλεγκτοι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...