23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Λονδίνο με ανακυκλώσιμες πλαστικές...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Λονδίνο με ανακυκλώσιμες πλαστικές μπουκάλες- Με δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή-(Φώτο)

-

Με εντυπωσιακή δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή, Μιχάλη Παντελίδη έκανε την εμφάνισή της η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση της διάσημης σχεδιάστριας Zandra Rhodes. Η δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή απεικόνιζε ένα κολάζ από φωτογραφίες πορτών της παλιάς Λευκωσίας και ήταν κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμες πλαστικές μπουκάλες.

Αφορμή της εκδήλωσης ήταν η έκδοση του νέου της βιβλίου της Zandra Rhodes με τον τίτλο «ICONIC: My Life in Fashion in 50 Objects» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Dorchester στο Mayfair του Λονδίνου.

Ο Μιχάλης Παντελίδης, με τη συλλογή του «Artisanal Entrances», θέλησε να αναδείξει την παραδοσιακή τέχνη που διακοσμεί τις πόρτες των σπιτιών της παλιάς Λευκωσίας.

Η Σοφία Χατζηπαντελή φόρεσε μια δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή, το οποίο απεικόνιζε ένα κολάζ από φωτογραφίες πορτών της παλιάς Λευκωσίας και ήταν κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμες πλαστικές μπουκάλες.

Ο Κύπριος δημιουργός σχεδίασε χειροποίητα υφάσματα για πολυτελείς οίκους μόδας όπως Gucci, Prada και D&G.

Μία από αυτές τις πόρτες η οποία είναι διακοσμημένη με σιδερένια μοτίβα και έχουν σχηματιστεί με το χέρι, αποτέλεσε κεντρικό στοιχείο του σχεδίου του Κύπριου σχεδιαστή.

Η συλλογή «Artisanal Entrances» παρουσιάστηκε στην Κύπρο την 1η Ιουνίου 2024 σε επίδειξη μόδας στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του Cyprus Fashion Film Festival, που διοργανώθηκε από το «Fashion Heritage Network Cyprus» και το«Cult Experiences».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Παντελίδης είναι Κύπριος σχεδιαστής υφασμάτων. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Bristol το 2022 και προτάθηκε για το «Fashion Innovation Award» και το «The Considered Fashion Award» στο Graduate Fashion Week στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έκανε πρακτική στο ατελιέ του Iris Van Herpen και του Ronald Van Der Kemp στο Άμστερνταμ, όπου βελτίωσε τις δεξιότητές του στη φωτογραφία, την ψηφιακή επεξεργασία και την περίπλοκη χειροτεχνία.

Το 2021, λάνσαρε την επωνυμία του, συνδυάζοντας την αγάπη του για τα υφάσματα, τη φωτογραφία και την τέχνη. Εργάστηκε επίσης στην Ιταλία, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας χειροποίητα υφάσματα για πολυτελείς οίκους μόδας όπως Gucci, Prada και D&G.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: