19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΡΙΚ: Aπεργιακά μέτρα για τα απλήρωτα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων-Σε κίνδυνο...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΡΙΚ: Aπεργιακά μέτρα για τα απλήρωτα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων-Σε κίνδυνο η μετάδοση του τελικού Euro

-

Στο πλευρό των συναδέλφων τους θα σταθούν οι υπάλληλοι του ημικρατικού οργανισμού, με στόχο την άσκηση πίεσης προς τους αρμόδιους φορείς για την άμεση κινητοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Οι υπάλληλοι του ημικρατικού καναλιού θα πραγματοποιήσουν μονόωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, από τις 20:00 έως τις 21:00. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ώστε να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους, που εδώ και 19 μήνες ζητούν να πληρωθούν για τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Μετά τη διάσκεψη τύπου που διοργανώθηκε από τις συντεχνίες ΕΥΡΙΚ-ΣΕΚ, ΣΙΔΙΚΕΚ-ΠΕΟ και ΣΥΤΥΡΙΚ, η οποία ανέδειξε το πρόβλημα και τη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την παρατεταμένη καθυστέρηση των πληρωμών, αποφασίστηκε να γίνει αναφορά στο Δελτίο Ειδήσεων του ημικρατικού καναλιού. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να βρεθεί λύση στο ζήτημα των απλήρωτων συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι εάν δεν παρθούν οι σωστές αποφάσεις με την μονόωρης απεργία της ερχόμενης Παρασκευής τότε οι υπάλληλοι θα προχωρήσουν σε περαιτέρω μέτρα χωρίς να αποκλείουν και τη μη μετάδοση του τελικού του Euro.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: