16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ...

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

-

«Παρέα» με τα τρία πιο πολυζητημένα άτομα της Κύπρου τον τελευταίο καιρό πέρασε το βράδι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο Νικόλας Ιωαννίδης. Όπως είναι γνωστό ο γνωστός στιλίστας βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του ότι έχει κορονοϊό. Ο ίδιος όμως δεν έχασε τον χιούμορ του αλλά από ότι φαίνεται είναι ενοχλημένος με όλη την κατάσταση που επικρατεί.

Σε ανάρτησή του το βράδι της παραμονής ο γνωστός στιλίστας εκφράζει τη λύπη του κρατώντας τρεις φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν γνωστούς επιδημιολόγους της Κύπρου αλλά και τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Στην ανάρτησή του σχολιάζει με καυστικό τρόπο και χιουμοριστικό τρόπο την μοναξιά του, λέγοντας ότι έχει τελικά και εκείνος καλεσμένους «Έχω τζαι εγώ καλεσμένους! Μάλιστα εφέραν μου τζαι δώρα! Ο ένας έφερε μου αφόρητους πόνους στα κόκκαλα! Ο άλλος εξάντληση! Τζαι ο άλλος μοναξιά! Τους ευχαριστώ και ανταποδίδω εις διπλούν! Καλή χρονιά να έχουμε σιόρ!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: