23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Mια από τα ίδια-Πτώση της θερμοκρασίας-Άνοδος με 40άρια

ΚΥΠΡΟΣ: Mια από τα ίδια-Πτώση της θερμοκρασίας-Άνοδος με 40άρια

-

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο την Κυριακή να πλησιάζει ή και να φτάνει και πάλι τους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος μετά το μεσημέρι όμως θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 βαθμούς στα νότια και δυτικά παράλια, στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, κατά διαστήματα όμως θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Τοπικά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, φαίνεται πως θα επικρατεί θερμός καιρός, με τον υδράργυρο να ανέρχεται γύρω στους 40-41 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό με την υγρασία να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...