18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Όταν η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός-«Τα 48 είναι τα...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Όταν η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός-«Τα 48 είναι τα νέα 35!!!»-(Φώτο)

-

Γνωστή για τον αυθεντικό χαρακτήρα και την ανθρωπιά της είναι η Χρύσω Λέφου, η οποία γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της, κλείνοντας τα 48 της χρόνια. Η Χρύσω αποτελεί υπόδειγμα αυθεντικότητας και ευαισθησίας και είναι ιδιαίτερα αγαπητή τόσο ανάμεσα στους φίλους της όσο και στους τηλεθεατές της.

Στη διάρκεια των ετών, η Χρύσω έχει δείξει την αγάπη της για τη μαγειρική και το απέδειξε έμπρακτα, κάνοντας στροφή στην καριέρα της. Με το πάθος και την αφοσίωσή της, απέδειξε σε όλους ότι όταν ασχολείσαι με αυτό που πραγματικά αγαπάς, μπορείς να πετύχεις το ακατόρθωτο. Τα φετινά της γενέθλια γιορτάστηκαν με αγάπη, όπως άλλωστε κάθε χρόνο, από την οικογένεια και τους φίλους της, αντανακλώντας την αξία της στη ζωή τους.

Στήριγμα της είναι η μητέρα της, για την οποία εκφράζει την αμέριστη αγάπη της, ευχόμενη να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Με δόση χιούμορ, η Χρύσω σχολιάζει τα γενέθλιά της, λέγοντας ότι μεγάλωσε ακόμη έναν χρόνο, αλλά για την ίδια ο αριθμός 48 είναι αντίστοιχος με το 35.


«2/7/2024.

Είναι γύρω στις 8 το πρωί και γιος μου κατεβαίνει χαμογελαστός από τις σκάλες. (Δεν μας έχει συνηθίσει σε πρωινά χαμόγελα ο Λογγίνος μου χαχαχα). Τι συμβαίνει γιούδιν του λέω. «Εν τα γενέθλια σου μάμα». Α ναι, του απαντώ. Σήμερα γίνομαι 35. «Πολλά έβαλες μάμα» και ξεκαρδιζόμαστε κι οι δύο στα γέλια. Λίγη ώρα αργότερα σβήνω τα κεράκια που ανάβουν στην υπέροχη τούρτα που μου έφτιαξε η δεύτερη μου κόρη, η Σαββίνα. Και ήταν η πιο όμορφη και η πιο νόστιμη του πλανήτη. Γιατί σε κάθε μπουκιά ένοιωθα την αγάπη της.
Η τεράστια ανθοδέσμη γεμίζει την αγκαλιά μου, αλλά και την ψυχή μου. Δώρο από την μεγάλη μου κόρη, τη Θέα. Η κάρτα που τη συνοδεύει με συγκινεί αφάνταστα. Συνειδητοποιείς το μεγαλείο να είσαι μάνα. Το μεγαλείο της αυθεντικής αγάπης των παιδιών σου.


Λίγη ώρα αργότερα, ο Κύπρος κλείνει τραπέζι στο αγαπημένο μας μέρος δίπλα στο κύμα και όλη η οικογένεια εύχεται να έχουμε υγεία. Αυτό είναι το πολυτιμότερο αγαθό, αν και πολλές φορές το προσπερνάμε. Ειδικά, φέτος που οι ευχές της μάνας μου, την βρήκαν στο κρεβάτι. Μετά, από ένα ατύχημα έσπασε το ισχίο της και η ανάρρωση θέλει το χρόνο της. Εκεί δίπλα της, μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να τα πούμε έτσι όπως μόνο οι κόρες τα λένε με τις μανάδες τους. Και οι ευχές της κάθε βράδυ που της φιλώ το χέρι, το καλύτερο δώρο ζωής.
Όπως και αυτό που μου χάρισαν χθες τα αδέλφια μου, οι συγγενείς, οι φίλοι και όλοι εσείς. Την αγάπη σας. Κρατώ τις υπέροχες ευχές σας κι εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και γεμάτη την ψυχή και την καρδιά μας. Σας αγαπώ!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: