22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΧΡΩΜΑ & ΦΩΣ ΑΠΟ ΧΜ»: Το πρωτοποριακό κέντρο θα φιλοξενεί 20 παιδιά...

«ΧΡΩΜΑ & ΦΩΣ ΑΠΟ ΧΜ»: Το πρωτοποριακό κέντρο θα φιλοξενεί 20 παιδιά με αυτισμό-Με τη φροντίδα 15 εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και παιδαγωγών

-

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για άτομα με αυτισμό, σε συνεργασία με την XM, εγκαινίασε το νέο και πρωτοποριακό Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών «Χρώμα & Φως από XM» στη Μέσα Γειτονιά, στη Λεμεσό.

Το κέντρο άνοιξε τις πόρτες του αυτόν τον μήνα και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τον διεθνή όμιλο εταιρειών XM. Το Κέντρο «Χρώμα & Φως από XM» προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Σκοπός του είναι η ανάπτυξη της λεπτής και αδρής κινητικότητας, η καλλιέργεια κοινωνικών δεξιοτήτων, η βελτίωση επικοινωνιακών δεξιοτήτων και η δημιουργική έκφραση των παιδιών. Το κέντρο στοχεύει να γίνει καταφύγιο ευημερίας, προσφέροντας αποδοχή και αγάπη.

Το Κέντρο είναι ανοιχτό σε όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με στόχο την ομαλή ένταξη και κοινωνικοποίηση τους. Στην αρχική φάση λειτουργίας του, το κέντρο μπορεί να φιλοξενεί 20 παιδιά με τη φροντίδα 15 εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και παιδαγωγών με εμπειρία στη διαπαιδαγώγηση παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Η συμπερίληψη αποτελεί θεμελιώδη αξία για μια σύγχρονη κοινωνία, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλα τα άτομα να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να ζήσουν μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή. Η συμπερίληψη δεν είναι απλά ιδανικό, αλλά αναγκαιότητα για μια δίκαιη, αρμονική και ευημερούσα κοινωνία.

Η XM, ηγέτιδα δύναμη στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, αναγνωρίζει την αξία της συμπερίληψης και επενδύει στο μέλλον των παιδιών με αυτισμό, στηρίζοντας το πρόγραμμα «Χρώμα & Φως από XM». Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των κοινωνικών και ανθρωπιστικών δραστηριοτήτων της XM, οι οποίες αποσκοπούν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες της XM, μπορείτε να ακολουθήσετε τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook: XM Culture και Instagram: @xmculture.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: