19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»: Ολοκληρώθηκαν 8 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς με μια...

«ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»: Ολοκληρώθηκαν 8 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς με μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας «Οκτώ για έναν σκοπό» κλείνει τον κύκλο της φέτος, γιορτάζοντας οκτώ χρόνια αδιάκοπης προσφοράς, αγάπης και δημιουργίας. Με τη συμμετοχή επώνυμων σχεδιαστών, η επίδειξη μόδας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο είχε ως στόχο να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με τη στήριξη του Perwoll. Τη διοργάνωση φέτος ανέλαβε ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου, με τα καθαρά έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη των υπηρεσιών εκπαίδευσης, θεραπείας και αποκατάστασης που παρέχει ο Σύνδεσμος στους ρευματοπαθείς.

Πολύτιμη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν και η Άννα-Μαρία Ζαχαριάδου, καθώς και ο Ανδρέας Φαλάς, ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής της επίδειξης μόδας μαζί με τη Μαρία Ονησιφόρου.

Η επίδειξη τελούσε υπό την αιγίδα της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Μαρίας Παναγιώτου, η οποία μάλιστα προσέφερε και ένα σεβαστό ποσό προς τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου.

Η συμμετοχή των Κύπριων σχεδιαστών όπως οι Calia Monoyiou, Giorgos Chrysostomou, Polyxeni Pazarou, Maison Anna Dorothea, Litous, Ira the brand, 212 by Marilia Economou και EMYANT έκανε φέτος την επίδειξη μόδας ακόμα πιο εντυπωσιακή, ενώ τα καταστήματα Kouros, Be Lou Sou και Michel Dali άφησαν τη δική τους πινελιά πολυτέλειας και μόδας στην εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την χθεσινή επίδειξη μόδας παρακολούθησαν πάνω από 1000 άτομα, ενώ από την πρώτη διοργάνωση, το «Οκτώ για έναν σκοπό» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από €120,000, τα οποία έχουν διατεθεί για την ανακούφιση ανθρώπων με ανάγκες μέσω διαφόρων ιδρυμάτων και οργανισμών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας «Οκτώ για έναν σκοπό» ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια με στόχο να συνδυάσει τη μόδα και την κοινωνική προσφορά. Κάθε χρόνο, η εκδήλωση κατάφερνε να προσελκύει σημαντικούς σχεδιαστές και προσωπικότητες, δημιουργώντας ένα μοναδικό γεγονός που συνεισφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία.

Στο τέλος της φαντασμαγορικής επίδειξης, σχεδιαστές, ιθύνοντες και παρουσιαστές ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ενώ υποσχέθηκαν νέες προκλήσεις στον κόσμο της μόδας.

H παρουσιάστρια Μαρία Ονησιφόρου με φόρεμα Mindy Boutique

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: