17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΛΕΙΑ: Έβαλαν φωτιά στο σπίτι του 37χρονου δολοφόνου-Οργή λαού- Η σύζυγος του...

ΗΛΕΙΑ: Έβαλαν φωτιά στο σπίτι του 37χρονου δολοφόνου-Οργή λαού- Η σύζυγος του δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του

-

Φωτιά ξέσπασε στο λυόμενο που διέμενε ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης στη Μυρτιά Ηλείας

Φωτιά ξέσπασε σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά Πύργου, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης Βασιλικής. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το λυόμενο που κάηκε ήταν αυτό που διέμενε στο χωριό μαζί με την οικογένεια του ο 37χρονος δολοφόνος και θείος της 11χρονης.

Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του 37χρονου δράστη της δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία. Η 37χρονη, που είναι παιδική φίλη της μητέρας της 11χρονης, μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τη στιγμή που είδε τον 37χρονο σύζυγό της και φονιά της μικρής Βασιλικής, μετά την άγρια δολοφονία στην Ηλεία και τη σύλληψή του.

«Τον ρώτησα ”γιατί το έκανες αυτό στο παιδάκι; Τα παιδιά σου δεν τα σκέφτηκες; Με κοίταξε και δεν μίλησε. Τους είπα πως ο μπαμπάς τους είναι δολοφόνος, θα μπει στη φυλακή και δεν θα ξαναγυρίσει. Για μας έχει πεθάνει»

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη νύχτα μετά το έγκλημα, όταν ο δολοφόνος της Βασιλικής γύρισε στο σπίτι του. «Επέστρεψε πριν τα μεσάνυχτα και κοιμήθηκε αμέσως». Καλησπέρα σας. Θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα. Όλοι λένε γιατί διέγραψα τις φωτογραφίες από το Facebook. Δεν το έκανα γιατί δεν με ενδιαφέρει, εννοείται ότι με ενδιαφέρει. Αλλά δεν θέλω τίποτα να έχω δικό του. Τίποτα όμως. Για αυτό το λόγο το έκανα. Ξέρω πολλοί θα με κρίνετε. Πολλοί θα με βρίζετε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Σας λέω γι’ αυτό το έκανα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλική έδωσε μάχη με τον δολοφόνο της για να κρατηθεί στην ζωή. Ένα κορίτσι, που γεννήθηκε μαχήτρια.

«Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε, γεννήθηκε με πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα τρεις μήνες στο Ρίο. Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο, παρά αυτό το πράγμα».

Πηγή: in.gr, tovima

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: