26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: O πρώτος καύσωνας του Καλοκαιριού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: O πρώτος καύσωνας του Καλοκαιριού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

-

Τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού θα βιώσει η Κύπρος σήμερα, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φθάσει, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας αναφέρεται σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία για το μεσημέρι της Δευτέρας σημειώνοντας πως η θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να φτάσει στους 40 βαθμούς Κελσίου. Η προειδοποίηση ισχύει από τις 12.30μμ μέχρι τις 3.30μμ σήμερα Δευτέρα.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...