28.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSCELESTYAL: Εκπληκτικές κρουαζιέρες με «Εικόνες Αιγαίου» και «Ειδυλλιακό Αιγαίο» -Το Καλοκαιρινό μας...

CELESTYAL: Εκπληκτικές κρουαζιέρες με «Εικόνες Αιγαίου» και «Ειδυλλιακό Αιγαίο» -Το Καλοκαιρινό μας ταξίδι

-

Η Celestyal μετά την πρόσφατη ανανέωση του στόλου της και την αύξηση του αριθμού των σουιτών και των καμπινών με μπαλκόνι, με την νέα καμπάνια της, προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε εξαιρετικές τιμές τις καμπίνες τους.

Η καλοκαιρινή προσφορά της Celestyal με την ονομασία «Upgrade Your Summer», ισχύει για νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 3 Ιουνίου 2024. Η προσφορά περιλαμβάνει δεκατέσσερις επιλεγμένες κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μεταξύ των οποίων η κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου» διάρκειας τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» διάρκειας επτά διανυκτερεύσεων. Οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται από την 1η Ιουνίου έως τις 24 Αυγούστου 2024.

Οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους αναβαθμίζοντας μια εξωτερική καμπίνα σε junior σουίτα, καμπίνα με μπαλκόνι ή καμπίνα με θέα στη θάλασσα, στην ίδια τιμή με μια εσωτερική καμπίνα. Αυτή η προσφορά δίνει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να απολαύσουν πολυτελείς ανέσεις χωρίς επιπλέον κόστος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Celestyal Discovery η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» με το Celestyal Discovery: σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι ξεκινούν από €629 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως €60 ανά άτομο. Η εξωτερική δίκλινη καμπίνα από €459 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως €170 ανά άτομο.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Journey σε Junior σουίτα από €1059 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως €950 ανά άτομο. Η εξωτερική σουίτα από €789 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως €740 ανά άτομο. Οι επιβάτες στις Junior Dream Suites απολαμβάνουν ευρύχωρες καμπίνες με μπαλκόνια, κρατήσεις για όλα τα κύρια γεύματα στο εστιατόριο Smoked Olive, καθώς και αναβαθμισμένες ανέσεις, όπως μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της Celestyal Lee Haslett, η προσφορά “Upgrade Your Summer” παρέχει στους επιβάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας σε ασυναγώνιστες τιμές.

«Προσφέρουμε καθηλωτικές εμπειρίες με τον πρόσφατα ανανεωμένο στόλο μας και περισσότερες premium υπηρεσίες. Για όσους σχεδιάζουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο Αιγαίο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές μας.».

Aξίζει να σημειωθεί, ότι η κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα celestyal.com ή καλέστε στο 211 1995176.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...