Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026
7.1 C
Cyprus

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές με την θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και σκόνη

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες θα σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Από την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, οι συγκεντρώσεις της οποίας το Σάββατο, αναμένεται να είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

AUGUSTINUS BADER: Παρουσιάζει τη νέα Geranium Rose Body Cream

Ο Augustinus Bader, το πολυβραβευμένο brand υψηλής απόδοσης για...

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ακυρώνεται η Καρναβαλίστικη παρέλαση λόγω του θανάτου της 19χρονης Κριστίνας και του 48χρονου Κυριάκου

Η ακύρωση της παρέλασης αποτελεί ένδειξη σεβασμού και συλλογικού...

ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ: Η αθέατη πλευρά της ηθοποιού-Στο Μαθιάτη, μια παιδούλα μετρούσε τα άστρα…

Η Πόπη Αβραάμ ποτέ δεν είδε το θέατρο απλώς...

ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΡΟΩΡΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ: Αναδεικνύει την ανάγκη θερμοκοιτίδων στα ασθενοφόρα

Η επιτυχής και άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, που...

H Toyota παρουσιάζει το GR Yaris «Sébastien Ogier 9x World Champion Edition»

Η Toyota Gazoo Racing παρουσίασε ακόμα μια ξεχωριστή έκδοση...

Topics

AUGUSTINUS BADER: Παρουσιάζει τη νέα Geranium Rose Body Cream

Ο Augustinus Bader, το πολυβραβευμένο brand υψηλής απόδοσης για...

ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΡΟΩΡΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ: Αναδεικνύει την ανάγκη θερμοκοιτίδων στα ασθενοφόρα

Η επιτυχής και άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, που...

H Toyota παρουσιάζει το GR Yaris «Sébastien Ogier 9x World Champion Edition»

Η Toyota Gazoo Racing παρουσίασε ακόμα μια ξεχωριστή έκδοση...

LOUIS HOTELS: Παγκόσμια διάκριση από την Booking.com!

Ο Όμιλος απέσπασε βαθμολογία 9,0 στα 10 στα Traveller...

Related Articles

Popular Categories