19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ-ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: METΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2020

ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ-ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: METΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2020

-

Ο Πέτρος Αθανασίου και η Κλέλια Γιασεμίδου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην κυπριακή ζωή των ΜΜΕ και τα τελευταία τρία χρόνια πορεύονται μαζί. Το ζευγάρι από ότι φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένο και πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσα από την δουλειά και από τότε παραμένουν αχώριστοι. Παλαιότερα σε κοινή συνέντευξή και φωτογράφησή που είχαν δώσει στο περιοδικό ΟΚ! το ζευγάρι είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση τους αλλά και για τα χρόνια διαφοράς που έχουν ηλικιακά χωρίς αυτό να σημαίνει οποιονδήποτε εμπόδιο στον έρωτα τους. Άλλωστε, οκτώ χρόνια διαφοράς δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει αληθινή αγάπη.

Το ζευγάρι έχουν κοινά όνειρα και στόχους τα οποία προσπαθούν να πραγματοποιήσουν αφού και οι δύο έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και φιλοδοξίες. Ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τα στοιχεία του χαρακτήρα του άλλου ενώ το ζευγάρι σέβεται και αγαπά όλα όσα ονειρεύονται μαζί.

Σε ανάρτησή της η Κλέλια Γιασεμίδου φωτογραφίζεται με τον Πέτρο Αθανασίου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, μετρώντας να φύγει το 2020 ώστε να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον κόσμο αλλά και για εκείνους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: