11.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΟΣΧΑ: Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη σφαγή στον συναυλιακό...

ΜΟΣΧΑ: Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη σφαγή στον συναυλιακό χώρο- Ένοπλοι σκότωσαν όποιον άμαχο βρήκαν μπροστά τους-(Βίντεο)

-

«Άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο ισόγειο του Crocus City Hall και άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα», αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ. Η μέγιστη χωρητικότητα της μοιραίας αίθουσας στο Crocus είναι περισσότερα από 9.500 άτομα. Το τραγικό, είναι ότι γίνονται αναφορές ότι υπάρχουν όμηροι.

Εκατοντάδες άτομα κρατούνται όμηροι στο Μέγαρο Μουσικής όπου διεξάγονταν η συναυλία, όπως μετέδιδαν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 40 έχουν σκοτωθεί ενώ μεγάλα τμήματα του κτηρίου καίγονται. Οι Ειδικές Ομάδες της Αστυνομίας και του Στρατού έχουν μεταβεί αλλά δεν μπορούν να εισέλθουν λόγω της κατάστασης ομηρίας. Σύμφωνα με το RIA, στο κτήριο ξέσπασε πυρκαγιά με τις εικόνες που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου να δείχνουν μεγάλες φλόγες.

«Ο κόσμος που βρισκόταν στην αίθουσα ξάπλωσε στο πάτωμα για να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς, έμεινε εκεί για 15-20 λεπτά και μετά άρχισαν να σέρνονται έξω. Πολλοί κατάφεραν να βγουν έξω», ανέφερε δημοσιογράφος του RIA.

Οι αναφορές για τον αριθμό ενόπλων κυμαίνεται από δύο έως πέντε σύμφωνα με διάφορες πηγές. Το ποιοι είναι οι δράστες και ποια τα κίνητρά τους παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: