20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: Kλέβουν λουλούδια, φαναράκια και μικρά πράγματα από το τάφο της μικρής...

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: Kλέβουν λουλούδια, φαναράκια και μικρά πράγματα από το τάφο της μικρής Βασούλας- Εφραίμιας

-

Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο του μικρού άγγελου, Βασούλας -Εφραίμιας, η οποία έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της.

Σαράντα ημέρες και η απανθρωπιά βρίσκεται στο μεγαλείο της, επιτήδειοι για να δείξουν πόσο κενοί σε συναισθήματα άνθρωποι είναι κυκλοφορούν ανάμεσα μας, κρύβονται μέσα στο σκοτάδι χωρίς να έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο καταστρέφοντας ότι πολυτιμότερο και αγνό έχει μείνει για τους οικείους του μικρού άγγελου. Η ανάρτησή της, της θείας της Κρίστι Θεοφίλου αποδεικνύει ότι η ενσυναίσθηση για ορισμένα άτομα δεν υπάρχει ούτε έως λέξη στο λεξιλόγιο τους.

«40 ημέρες Σήμερα μωράκι μου … Κάποιοι όμως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, πως μπορούν με πια λογική να καταστρέφουν και να κλέβουν λουλούδια από ένα τάφο,ένα τάφο ενός μικρού άγγελου.. Να κλέβουν φαναράκια μικρά πράγματα του μωρού που ήταν δικά τις… Πραγματικά λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους αν ονομάζονται άνθρωποι…

Να θυμίσουμε, ότι οι γονείς Δέσπω Θεοφίλου και Λοϊζος Λοϊζου είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο Schneider παίδων στο Ισραήλ, όπου το κράτος έχει αναλάβει τα έξοδα της νοσηλείας της μικρής. Σε παλαιότερη μας δημοσίευση είχαμε αναφερθεί στην περιπέτεια της μικρής Βασούλα-Εφραίμ, η οποία το Νοέμβριο του 2022 είχε διαγνωστεί με νεφρωσικό σύνδρομο ενώ προηγουμένως ήταν στην Ελλάδα για θεραπείες. Στην ηλικία μόλις έξι μηνών η μικρή λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ισραήλ στις 22 Δεκεμβρίου 2022 όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...