19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ: Ποδοσφαιριστές υπογράφουν αυτόγραφα για να πραγματοποιήσουν όνειρα και...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ: Ποδοσφαιριστές υπογράφουν αυτόγραφα για να πραγματοποιήσουν όνειρα και ευχές

-

Σε μια αξιέπαινη κίνηση θα προβούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και άλλων Κυπριακών ομάδων για να φωτίσουν μαζί τους τον Δρόμο του Νικόλα.

Η Μέρα Αγάπης και προσφοράς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 16.00 μέχρι 18.00 στο American Academy στην Λάρνακα και διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης, την Μέρα Αγάπης και προσφοράς στηρίζει το Round Table 3 Larnakas με την διοργάνωση αιμοδοσίας εις μνήμη του μικρού Νικόλα Θεοδότου.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Ανόρθωση, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των ιθυνόντων της ΑΕΚ και παραχώρησαν φανέλες υπογεγραμμένων από τους ποδοσφαιριστές τους, ενισχύοντας την προσπάθειά να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις ευχές των παιδιών με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συνδέσμου Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Να θυμίσουμε, ότι ο Νικόλας Θεοδότου είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου.Ο 14χρονος Νικόλας έφυγε από τη ζωή 17 Αυγούστου του 2020 μετά από τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...