17.5 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΒΑΛΑ: Παρίστανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες σε Airbnb υπό την απειλή...

ΚΑΒΑΛΑ: Παρίστανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες σε Airbnb υπό την απειλή όπλου

-

Άνδρας στην Καβάλα παρίστανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες σε Airbnb υπό την απειλή όπλου μέχρι που τον “τσάκωσαν” οι αρχές του Τμήματος Ασφαλείας της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Έθνος στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 2 μέχρι και 20 Νοεμβρίου προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Κατά τη συνάντηση τους ο δράστης προσποιούμενος τον αστυνομικό και με την απειλή όπλου τις εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις.

Ακολούθως στη μία περίπτωση με τη χρήση βίας αφαίρεσε από την κατοχή της παθούσας χρηματικό ποσό, ενώ στην άλλη περίπτωση  αποχωρώντας από το διαμέρισμα αφαίρεσε από την κατοχή της δεύτερης παθούσας χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα. Έπειτα από καταγγελία από τη μία παθούσα ότι ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να προχωρήσουν σε συνάντηση, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, όπου ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Να σημειωθεί ότι το όπλο ήταν απομίμηση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: