16.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: O «αδελφός» της έγινε μοναχός-Από το Κέντρο Αποκατάστασης στην Μητρόπολη...

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: O «αδελφός» της έγινε μοναχός-Από το Κέντρο Αποκατάστασης στην Μητρόπολη Λεμεσού-(Φώτο)

-

Δύο άτομα που πάλεψαν και βγήκαν νικητές αντιμετωπίζοντας κατάματα τον καρκίνο θέλησαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους έχοντας πάντοτε στο πλαϊ τους τη μεγάλη πίστη τους προς το Θεό.

Ο Θανάσης Αθανασίου  είναι «αδελφός»  όπως τον αποκαλεί της Μαρίας Μάρκου η οποία πριν λίγο καιρό κατάφερε έχοντας στο πλαϊ της την αδελφή της να βγει νικήτρια μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ο Θανάσης Αθανασίου από τη Σωτήρα αποφάσισε να ακολουθήσει τον μοναχισμό δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το σεβασμό και τη αγάπη προς τα Θεία.

Η Μαρία Μάρκου και ο Θανάσης Αθανασίου γνωρίστηκαν στην Γερμανία μετά από την οκτάμηνη μάχη που έδινε και ο ίδιος με την λευχαιμία. Οι δύο τους έχοντας ο ένας τον άλλο κατάφεραν να βγουν νικητές και από τότε τους συνδέει ο σεβασμός και η αγάπη.

Μπορεί η ασθένεια να στέρησε στον Θανάση την όρασή του, όμως ο ίδιος δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Έχοντας πίστη και αγάπη προς τον Θεό ο ίδιος προσευχόταν για εκείνον και για τη Μαρία Μάρκου η οποία σε ανάρτησή της, του εύχεται τα καλύτερα για τις αλλαγές που έφερε στην ζωή του η λευχαιμία και την απόφαση του να πάει μοναχός.

«Αδερφέ μου Αθανάσιος Αθανασίου, πριν λίγες μέρες μιλήσαμε και μου είπε ότι πήρες την απόφαση να γίνεις μοναχός, σου είπα ότι ξέρω ότι είναι αυτό που επιθυμείς πολύ και χαίρομαι για σένα που είσαι ήρεμος και αποδέχτηκες τες αλλαγές που έφερε η λευχαιμία στην ζωή σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα. ΑΞΙΟΣ»

Ο Θανάσης Αθανασίου αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου και τις επόμενες ημέρες θα επιστέψει και πάλι στη Μητρόπολη Λεμεσού όπου εκεί θα είναι πλέον το σπίτι του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: