20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Η ιστορία του κλεμμένου αυτοκίνητου του «Άγιου Πέτρου»- (Φώτο)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Η ιστορία του κλεμμένου αυτοκίνητου του «Άγιου Πέτρου»- (Φώτο)

-

Παρανάλωμα του πυρός έγινε αυτοκίνητο το οποίο κλάπηκε με στόχο να μεταφέρει κλεμμένα αντικείμενα από επιτήδειους. Η Αστυνομία βρήκε το όχημα και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη Φίλιππο Φιλιππίδη ένα σωρό από διαλυμένες και καμένες λαμαρίνες.

Το αυτοκίνητο –βαν κλάπηκε από το χώρο εργασίας του ιδιοκτήτη του Γραφείου Κηδειών «Άγιος Πέτρος»  το βράδυ της Δευτέρας και όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης Φίλιππος Φιλιππίδης οι επιτήδειοι το έκλεψαν προφανώς για να μεταφέρουν κάποια κλοπιμαία.

Μετά την σχετική καταγγελία που έγινε από τον ιδιοκτήτη, η Αστυνομία το πρωϊ της Τετάρτης, του τηλεφώνησε αναφέροντας του ότι το αυτοκίνητο του βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Αγλαντζιάς και εάν ήθελε να πάει από κοντά να το δει να καίγεται, θέαμα προφανώς που δεν ήθελε να δει από κοντά. Οι επιτήδειοι για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους άναψαν φωτιά και το όχημα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κάηκε ολοσχερώς.

Ο Φίλιππος Φιλιππίδης επέλεξε να μην πάει εκείνη την συγκεκριμένη ώρα που το αυτοκίνητο γίνονταν στάχτη και λίγη ώρα αργότερα πήγε στο σημείο όπου μπροστά του είδε καμένα παλιοσίδερα τα οποία όπως λέει χαριτολογώντας «τουλάχιστον κατάφερα να πουλήσω τα παλιοσίδερα για 150 ευρώ, ένα αυτοκίνητο αξίας περίπου 10.000 ευρώ».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...