ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ: Προϊστάμενη δημόσιου τμήματος φέρεται να χαστούκισε υφιστάμενό της-Εκδικητική αντιμετώπιση σε βάρος ωρομίσθιου υπαλλήλου  

Προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος ωρομίσθιου υπαλλήλου προέβη προϊσταμένη δημόσιου Τμήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες ο υπάλληλος με επιστολή του μέσω του δικηγόρου του καταγγέλλει την διευθύντρια του ότι εν ώρα εργασίας του, τον χαστούκισε και τον εξύβρισε ενώπιον άλλων, με την δικαιολογία ότι άργησε να μεταβεί στο ραντεβού τους ενώ τον απείλησε ότι σε περίπτωση που θα προβεί σε καταγγελία θα τον μεταθέσει σε άλλη πόλη, κάτι που λίγες ημέρες αργότερα το έπραξε.

Σύμφωνα με τα γεγονότα η προϊσταμένη άρχισε να του φωνάζει και να τον απειλεί ότι «θα σου κόψω το κεφάλι σου», ενώ όταν ρωτήθηκε από άλλο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο σε ποιον μιλά, αυτή απάντησε, «στον κκέλη που είναι δίπλα σου», εννοώντας τον παραπονούμενο. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αστυνομία, η ΠΑΣΥΔΥ, η Επίτροπος Διοίκησης, ο Γενικός Ελεγκτής αλλά και το προεδρικό μέγαρο .

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο παραπονούμενος είχε μεταβεί τρεις φορές στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό και οι εκεί ιθύνοντες προσπάθησαν να τον αποτρέψουν να μην κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για το λόγο ότι η καταγγελία του θα έπεφτε στο κενό. Στο τέλος όμως αποδέχθηκαν την γραπτή καταγγελία του.

Λόγω της ισχύουσας θέσης της Διευθύντριας του ο ωρομίσθιος εργάτης ο οποίος έχει και προβλήματα υγείας αντιμετώπισε  εκδικητική μετακίνηση και  απάνθρωπη μεταχείριση από  την προϊστάμενη του με την μετακίνηση του σε άλλη πόλη. Με επιστολή του, ο δικηγόρος του  ζητά όπως ο πελάτης του, επιστρέψει στην εργασία του και να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εναντίον της Διευθύντριας έχουν καταγγελθεί και άλλα περιστατικά απαράδεκτης συμπεριφοράς που έχουν υποστεί άλλοι εργαζόμενοι. Κάτι που λίαν συντόμως θα βγουν στην δημοσιότητα με στόχο να εκλείψουν επιτέλους τέτοιου είδους συμπεριφορές σε οποιονδήποτε εργαζόμενο.

Hot this week

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ: Πάνω από 6.000 δρομείς από 52 χώρες – Ανάμεσά τους και τρεις Κύπριοι

Σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκε ο 11ος...

ΠΑΦΟΣ:Συνελήφθη ο 30χρονος που καταζητείτο – Υπό διερεύνηση υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος, ο οποίος...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στους 27 οι νεκροί – Ένας άνθρωπος παραμένει αγνοούμενος

Στους 27 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από...

Topics

ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Μαζί προχωρούμε» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την απόφαση Αννίτας Δημητρίου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετείται για πρώτη φορά δημόσια μετά...

BIΣΣΗ-ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Διαψεύδονται τα περί ασφαλιστικών μέτρων

Ανατροπή στα όσα είχαν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες...

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ: Η ώρα της ακρόασης για τους δύο κατηγορούμενους

Για τις 10 Νοεμβρίου ορίστηκε η ακρόαση της υπόθεσης...

Related Articles

Popular Categories