KΥΠΡΟΣ: Ψηλή η θερμοκρασία με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις-Πότε αναμένονται βροχές

Στους 33 βαθμούς αναμένεται να ανέλθει σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό, ενώ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.  

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές μεμονωμένες βροχές, ενώ την Τρίτη αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.  H θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο θα σημειώσει σταδιακά πτώση, ωστόσο παραμένει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.  

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, πιθανόν τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές μεμονωμένες βροχές. Την Τρίτη, αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές, κυρίως ελαφρές βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι.  Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. 

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Αμοιβή 5.000 ευρώ για τον εντοπισμό όσων ευθύνονται για τις δηλητηριάσεις σκύλων στην Αμαργέτη

Αγανάκτηση προκαλούν τα συνεχιζόμενα περιστατικά δηλητηριάσεων σκύλων στην κοινότητα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ληστείες καλά κρατούν – Δύο διανομείς έπεσαν θύματα μέσα σε μία ώρα

Ανησυχία προκαλούν δύο υποθέσεις ληστείας που σημειώθηκαν τα ξημερώματα...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Αμοιβή 5.000 ευρώ για τον εντοπισμό όσων ευθύνονται για τις δηλητηριάσεις σκύλων στην Αμαργέτη

Αγανάκτηση προκαλούν τα συνεχιζόμενα περιστατικά δηλητηριάσεων σκύλων στην κοινότητα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ληστείες καλά κρατούν – Δύο διανομείς έπεσαν θύματα μέσα σε μία ώρα

Ανησυχία προκαλούν δύο υποθέσεις ληστείας που σημειώθηκαν τα ξημερώματα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε αλυσιδωτό τροχαίο – Ζημιές σε πέντε οχήματα-(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιουνίου στην...

STARBUCKS: Αυτό το καλοκαίρι σε προσκαλούν να ανακαλύψεις τα νέα Summer Beverages

Το καλοκαίρι στην Κύπρο είναι εδώ και τα Starbucks...

Related Articles

Popular Categories