5XΡΟΝΟΣ: To αγόρι που νίκησε τη λευχαιμία και είχε γίνει viral-Η φωτογραφία με την αδελφή του που τον παρηγορεί -(Βίντεο-Φώτο)

Το αγόρι της viral φωτογραφίας, που το παρηγορεί η αδελφή του την ώρα που κάνει εμετό εξαιτίας της χημειοθεραπείας, πριν από δύο χρόνια, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Κέιτλιν Μπουργκ από το Πρίνστον του Τέξας δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της, Μπέκετ, τότε τριών ετών, να βρίσκεται στο πλευρό του η μεγαλύτερη αδελφή του, Όμπρεϊ, τότε πέντε ετών, καθώς έκανε εμετό πάνω από μία τουαλέτα, μια αντίδραση λόγω της εξαντλητικής χημειοθεραπείας του.

Η μητέρα είχε γράψει επίσης πως η Όμπρεϊ κρατούσε τον μικρότερο αδελφό της στην αγκαλιά της και τον έβαζε η ίδια στον καναπέ, καθώς ήταν πολύ αδύναμος να περπατήσει.Ο Μπέκετ, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σε ηλικία δύο ετών, τον Απρίλιο του 2018, μετά από μια μόλυνση στο αυτί, είχε περάσει μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπεία. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο γιος της πήρε το «πράσινο φως», θεραπεύτηκε πλήρως από τη λευχαιμία και επέστρεψε στο σχολείο.

Όπως τόνισε η μητέρα του «η κατάστασή του ξεκίνησε μέσα σε μία νύχτα με λοίμωξη στο αυτί. Δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να υποδήλωνε ή να μας έδειχνε ότι ήταν καρκίνος».

Η μητέρα του μικρού Μπέκετ, η οποία έχει δύο παιδιά ακόμη, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές το 2019, για να δείξει τη σημασία της οικογένειας σε περιόδους κρίσης και όπως υπογραμμίζει «η Όμπρεϊ εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του προστάτη για τον αδελφό της», αποκαλύπτοντας πως τα αδέλφια έχουν δημιουργήσει έναν «αναντικατάστατο δεσμό», λόγω της ασθένειάς του.

Σχετικά με τις φωτογραφίες του που είχαν γίνει viral, η Κέιτλιν είπε ότι «η Όμπρεϊ μόλις του είχε τρίψει την πλάτη και του έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά, του καθάρισε το πρόσωπο και του έπλυνε τα χέρια. Αμέσως μετά, τον πήγε στο σαλόνι και τον έβαλε στον καναπέ. Με είχε ρωτήσει, μάλιστα, εάν θα μπορούσε να πάει να καθαρίσει και το μπάνιο, αλλά της είχα πει να πάει να καθίσει, γιατί δεν ήταν δουλειά της».

Hot this week

CY-ALERT: Η Κύπρος ενεργοποιεί το σύστημα άμεσης προειδοποίησης πολιτών – Έρχονται προειδοποιητικά μηνύματα-(Βίντεο)

Το νέο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης Πληθυσμού CY-Alert τίθεται σε...

Το «Ταξίδι Αξιών» της Lidl Κύπρου: Όταν οι εταιρικές αξίες γίνονται τραγούδι και έμπρακτη επένδυση στη νέα γενιά

Με 20 νέες θέσεις Υποδιευθυντών/ριών Καταστημάτων, η εταιρεία μετατρέπει...

«Περπατώ και Προσφέρω»: Το Σωματείο LIONS Κύπρου διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο

Το Σωματείο LIONS Κύπρου «Περπατώ και Προσφέρω» διοργανώνει φιλανθρωπικό...

3ο Φεστιβάλ Αγάπης

Εις μνήμη της Αλίκης & του Γιώργου Η Βάρκα Αγάπης,...

Serena Beach Restaurant, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

Στον μαγευτικό χώρο του Serena Beach Restaurant, που άνοιξε...

Topics

«Περπατώ και Προσφέρω»: Το Σωματείο LIONS Κύπρου διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο

Το Σωματείο LIONS Κύπρου «Περπατώ και Προσφέρω» διοργανώνει φιλανθρωπικό...

3ο Φεστιβάλ Αγάπης

Εις μνήμη της Αλίκης & του Γιώργου Η Βάρκα Αγάπης,...

Serena Beach Restaurant, ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

Στον μαγευτικό χώρο του Serena Beach Restaurant, που άνοιξε...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Νέα αναστάτωση για πληροφορίες περί θανατώσεων ζώων

Ένταση επικράτησε το πρωϊ της Δευτέρας έξω από τον...

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: Ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Ιωαννίδης – Το εκλογικό αποτέλεσμα και το βιογραφικό του

Νέος Μητροπολίτης Πάφου εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Ιωαννίδης, ο...

Related Articles

Popular Categories