5ΜΗΝΟ ΒΡΕΦΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή-Ο θάνατος του επήλθε από κάκωση-Αναμένονται και άλλες εξετάσεις

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 5μηνού βρέφους το οποίο έφυγε από τη ζωή μετά που υπέστη ανακοπή καρδιάς σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Αθηένου βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αντρέα Μαρνερίδη και ήταν πολύωρη, καθώς η διαδικασία άρχισε από σήμερα το πρωί, η ώρα 11:30.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 5μηνου βρέφους επήλθε από κάκωση κεντρικού νευρικού συστήματος. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα ιστολογικών και άλλων εξετάσεων. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία μέχρι στιγμής, συνεχίζει να διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό να διερευνώνται. Φως αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπολείπονται.

Hot this week

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το μήνυμα καρδιάς που αποκαλύπτει τη μεγάλη της αδυναμία στα παιδιά

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η πρόεδρος του...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας σύρθηκε πάνω σε καπό αυτοκινήτου για δύο χιλιόμετρα μετά από τροχαίο-(Βίντεο)

Σκηνές που προκαλούν σοκ εκτυλίχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας –...

Related Articles

Popular Categories