19ΧΡΟΝΟΣ: Έφυγε από την ζωή από κορωνοϊο-Μετά από μήνες συνεχίζουμε να ακούμε θανάτους από το covid-19

Το θάνατο ενός 19χρονου ανακοίνωσε το Υπουργείου Υγείας ο οποίος υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα. Την ίδια ώρα εξακολουθούν να νοσηλεύονται ασθενείς στο νοσοκομείο εκ των οποίων με σοβαρή κατάσταση.

Ο 19χρονος, φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, την ίδια ώρα 46 ασθενείς νοσηλεύονται, οι έξι εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.  Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρεται ότι οι τέσσερις θάνατοι αφορούν τρεις άνδρες 19, 79 και 88 ετών οι οποίοι απεβίωσαν μεταξύ 3 και 10 Απριλίου και μια γυναίκα η οποία απεβίωσε στις 6 Απριλίου.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι την 20η Απριλίου έχουν δηλωθεί 1.354 θάνατοι με τελική (υποκείμενη) αιτία θανάτου την νόσο COVID-19. Σε σχέση με τις νοσηλείες, αναφέρεται ότι 46 ασθενείς με COVID-19 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ, οι 6 εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ, οι τρεις εκτός αναπνευστήρα και οι τρεις διασωληνωμένοι. Προστίθεται ότι μεταξύ 7 και 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 63.125 διαγνωστικές εξετάσεις και εντοπίστηκαν 1.546 νέα περιστατικά, με το σύνολο των περιστατικών να ανέρχεται πλέον σε 658.450.  Το ποσοστό θετικότητας στο σύνολο των εξετάσεων είναι 2,44%. Αναφέρεται επίσης ότι η επόμενη ενημέρωση για τα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου, 2023. 

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο – Επιχείρηση διάσωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη που έπεσε τα ξημερώματα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη οδηγός με 147μg αλκοόλης αντί 22 – Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια

Δύο άντρες, ηλικίας 40 και 46 ετών, συνελήφθησαν τις...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Ο θάνατος που «ξύπνησε» τους αρμόδιους – AI θα σαρώνει γιατρούς και ιατρεία

Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός κινδύνου η 15χρονη που έπεσε από τον 3ο όροφο – Επιχείρηση διάσωσης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη που έπεσε τα ξημερώματα...

Related Articles

Popular Categories