fbpx
28.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ροδάκινου στον Κάτω Μύλο-Στο μουσικό κομμάτι...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ροδάκινου στον Κάτω Μύλο-Στο μουσικό κομμάτι ο Γιώργος Σταματάρης-(Φώτο)

-

Συνεχίζοντας με πολύ κέφι τις περιοδείες της στα διάφορα χωριά εμπλουτίζοντας περισσότερο τις γνώσεις και δείχνοντας τις γαστρονομικές της λιχουδιές, η γνωστή τηλεμαγείρισσα θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ροδάκινου που θα διεξαχθεί στον Κάτω Μύλο.

Το Φεστιβάλ Ροδάκινου στον Κάτω Μύλο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου δίπλα από τον Αγρό και τον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς όπου βρίσκεται το χωριό. ​Ανάμεσά σε άλλες εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχουν και τα παραδοσιακά μαγειρέματα αλλά και μουσικό πρόγραμμα. ​Στις 11-12 το πρωί η Χρύσω Λέφου θα βρεθεί στην Κάτω Γειτονιά και θα ζυμώσει ενώ θα δείξει στους παρευρισκόμενους όλα τα μυστικά για το κυπριακό ψωμί και πως φουρνίζουν στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας, όμως θα είναι η στιγμή που όλοι μαζί θα δοκιμάσουν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα.

Στις 3.30μ.μ το απόγευμα, οι γυναίκες του Κάτω Μύλου θα δείξουν συνταγές που έμαθαν από μαστόρισσες του χωριού ενώ η Νίκη και η Λουκία Καυκαλιά θα δείξουν στους παρευρισκόμενους πώς φτιάχνουν μυρωδάτη μαρμελάδα με ροδάκινο καθώς και κομπόστα ροδάκινο.

​Λίγο πριν βραδιάσει η Χρύσω Λέφου θα δείξει πώς παρασκευάζεται λικέρ και παγωτό ροδάκινου ενώ όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της, είναι ιδιαίτερα συγκινημένη που θα βρεθεί και πάλι δίπλα σε ανθρώπους που στηρίζουν και κοπιάζουν για να μεταλαμπαδεύσουν τη γαστρονομία της Κύπρου.

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Σταματάρης και η Σταυριάνα Κούτρα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: