fbpx
26.8 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ: Το ξέσπασμα του μαθητή για το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς-«Θέλετε κι...

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ: Το ξέσπασμα του μαθητή για το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς-«Θέλετε κι άλλα θύματα στον βωμό της ανικανότητας σας;»

-

Ο μαθητής και τέως Παιδοβουλευτής 10ης θητείας στην Κυπριακή Παιδοβουλή-και Πρεσβευτής Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2022-23, Χρυσοβαλάντης Ανδρέου αναφέρεται στο περιστατικό με την μαθήτρια που λιποθύμησε στο σχολείο χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς.

Η λιποθυμία της μαθήτριας της τρίτης Λυκείου για άλλη μια φορά έφερε στην επικαιρότητα τη μη στελέχωση του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς. Ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί στο σύνολο του δεκαέξι περίπου κοινότητες.

«Αν όχι απαράδεκτο, τότε σίγουρα τραγικό-Κύριε Υπουργέ, το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς πρέπει να στελεχωθεί! Αυτά που συμβαίνουν στη περιοχή μας είναι άνω ποταμών! Να μην υπάρχει ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο όταν μαθήτρια έχει λιποθυμήσει!

Επί μίαν ώρα ήταν ημιλιπόθυμη και το ασθενοφόρο ήταν στην Πάφο! Μα είμαστε σοβαροί; Θέλετε κι άλλα θύματα στον βωμό της ανικανότητας σας;

Οι οδηγοί των ασθενοφόρων, δεν μπορούν να τρέχουν στους δρόμους, επειδή ήταν ανίκανο το σύστημα να στελεχώσει ένα νοσοκομείο! Οι εκκλήσεις των Αρχών αλλά και των δημοτών όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πάρα πολλές, κανείς δεν κάνει τίποτε, παραβλέποντας ότι είναι ένα νοσοκομείο που έχει να εξυπηρετήσει κόσμο από 16 περίπου κοινότητες!

Κύριε Υπουργέ, το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς πρέπει να στελεχωθεί άμεσα! Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι βασικές ανάγκες της περιοχής, διακινδυνεύοντας τις ζωές μας! Δράστε τώρα που είναι καιρός προτού θρηνήσουμε κι άλλα θύματα!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: Μια κίνηση ελπίδας και αγάπης από την γνωστή σχεδιάστρια

Με μια κίνηση που αναδεικνύει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, προέβη κατά την περίοδο του Πάσχα η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Ελίνα Λεβέντη. Η...