fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ: EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ (βίντεο)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ: EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ (βίντεο)

-

Με ένα μεγάλο όνομα της μουσικής σκηνής, την Χαρούλα Αλεξίου και την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου ως πρωταγωνίστριες επιστρέφει στην τηλεόραση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του γνωστού σεναριογράφου Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η μεγάλη ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου θα έχει ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σύμφωνα, με το άρθρο της δημοσιογράφου Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρώτο Θέμα» η μεγάλη μας ερμηνεύτρια δεν είναι καθόλου ξένη με την υποκριτική αφού τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε παραστάσεις με μεγάλους ρόλους και φαίνεται ότι έχει στραφεί στο θεατρικό σανίδι μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Από την άλλη στην εκπομπή  «Πρωινό» αποκάλυψε  ότι πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει  και  η Κλέλια Ανδριολάτου. Σύμφωνα με  αναρτήσεις του, στο προσωπικό του προφίλ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρει ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στους Παξούς, το νησί που πέρασε το καλοκαίρι του. Μάλιστα σε δύο αναρτήσεις του που ανέβηκαν τα τελευταία 24ωρα έχει δημοσιεύσει εικόνες από εκεί γράφοντας, «Σαν σκηνικό λίγο πριν από το γύρισμα…»

https://streamable.com/vfrjhi
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: