22.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗ: «Tην απέλυσαν λόγω υπερβάλλοντα ζήλου» - Ξεσπά η Πέτρα Αργυρού

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΟΥΡΟΥΛΛΗ: «Tην απέλυσαν λόγω υπερβάλλοντα ζήλου» – Ξεσπά η Πέτρα Αργυρού

-

Η απόλυση της Χριστίνας Τσουρούλλη από τη θέση της στο Υπουργείο, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εξυπηρέτησης πολιτών με συμβόλαιο, προκάλεσε αντιδράσεις και θεωρείται ένα παράδοξο και αδικαιολόγητο γεγονός.

Η διευθύντρια Ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, Πέτρα Αργυρού, εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή της για την απόφαση αυτή, καταγγέλλοντας ότι ο λόγος της απόλυσης ήταν ο «υπερβάλλοντα ζήλου» που έδειχνε η πρώην παρουσιάστρια Ειδήσεων στη τωρινή δουλειά της στην εξυπηρέτηση πολιτών.

Η μητέρα του CEO, Χρύσανθου Τσουρουλλή, Χριστίνα εργαζόταν με συμβόλαιο, το οποίο είχε αποκτήσει μέσω διαγωνισμού, και ήταν γνωστή για την αφοσίωσή της στη δουλειά. Παρόλα αυτά, αντί να επιβραβευτεί, απολύθηκε επειδή υπερέβαινε το τυπικό ωράριο εργασίας, φτάνοντας στη δουλειά στις 7 το πρωί και φεύγοντας στις 3:30 το απόγευμα αντί για τις 2:30 μ.μ.

Η Πέτρα Αργυρού, καταγγέλλοντας το γεγονός, αναφέρθηκε στη δυσλειτουργία της δημόσιας διοίκησης, όπου οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι αντί να αναγνωρίζονται, τιμωρούνται. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το σύστημα φαίνεται να επιβραβεύει τη μετριότητα και να αποθαρρύνει αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δημόσιες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Τσουρούλλη ήταν παλιότερα υπάλληλος του ΡΙΚ και ήταν μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες ειδήσεων στην τουρκοκυπριακή γλώσσα, καθώς είναι Τουρκοκύπρια.

«Κράτος της διαφθοράς και του βολέματος. Αυτό έχουμε! Αυτοί είμαστε! Την ώρα που οι πολίτες αναμένουν χρηστή διοίκηση, αναμένουν να τυγχάνουν επιτέλους αξιοπρεπούς αντιμετώπισης από τις κρατικές υπηρεσίες, τις οποίες πληρώνουν ως φορολογούμενοι, οι ευσυνείδητοι υπάλληλοι απολύονται. Χαλούν την πιάτσα. Όπως και η κ. Χριστίνα Τσουρούλλη, η οποία ήταν στη εξυπηρέτηση πολιτών με συμβόλαιο και κατόπιν διαγωνισμού. Για το υπέρογκο ποσό των 1000 ευρώ! Αποδεσμεύτηκε, λοιπόν, η κ. Χριστίνα επειδή είχε, όπως της είπαν, υπερβάλλοντα ζήλο. Πήγαινε δουλειά στις 7.00 π.μ. και έφευγε στις 3.30 αντί στις 2.30 μ.μ. Απαγορευμένος ο υπερβάλλοντας ζήλος στο Δημόσιο. Ξεβολευόνται κάποιοι! Ντροπή, πραγματικά ντροπή. Κ. Χριστίνα μου είναι πολλοί πολίτες άδιαψευστοι μάρτυρες, τους οποίους έσπευσες να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: