19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΒΙΩΣΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: «ΒΙΩΣΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ»

-

Eάν θεωρούν κάποιοι ότι μόνο στο χώρο του ελληνικού και ξένου θεάματος οι ηθοποιοί παρενοχλούνται σεξουαλικά ή λεκτικά, πλανάσθε πλάνην οἰκτράν. Η Χριστιάνα Αρτεμίου αποκάλυψε στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της, ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν στην ηλικία των 25 ετών.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός-σεναριογράφος αποκάλυψε σήμερα ότι βίωσε και εκείνη τη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 25 ετών από μεγάλο και φτασμένο ηθοποιό.  «Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 25 μου από μεγάλο σε ηλικία και φτασμένο ηθοποιό. Περίμενα στα παρασκήνια για να βγω στη σκηνή. Ήρθε από πίσω μου, μου ψιθύρισε στο αυτί και έβαλε το χέρι του μέσα στη φούστα μου. Σοκαρίστηκα. Για να απομακρυνθώ βγήκα στη σκηνή —ήταν η σειρά μου ούτως ή άλλως να εμφανιστώ— και σε όλη τη διάρκεια σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω. Ο συγκεκριμένος με είχε φέρει στο θέατρο από τη Λευκωσία στο αυτοκίνητό του. Μοιράστηκα τι έγινε με ένα άλλο συνάδελφο και μου έκανε τη χάρη να με φέρει αυτός πίσω στη Λευκωσία για να μην ξαναβρεθώ μαζί του».

Στην αποκάλυψη της, η Χριστιάνα ανέφερε ότι δυστυχώς στο χώρο του θεάτρου αυτά συμβαίνουν και αυτοί που κινούνται στο ίδιο χώρο τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι «Δυστυχώς, στον κόσμο του θεάτρου υπάρχουν αυτά και όλοι που είναι εντός τα ξέρουν. Όταν είσαι μικρός και στα πρώτα βήματα της καριέρας σου δεν μιλάς. Και αυτοί που μιλούν βγάζουν όνομα και δεν τους παίρνουν σε δουλειές. Λένε ‘αυτός μιλά’.»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: