17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: O πρωτότυπος τρόπος που ανακοίνωσε το φύλο του δεύτερου παιδιού...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: O πρωτότυπος τρόπος που ανακοίνωσε το φύλο του δεύτερου παιδιού της- Το ουρανοκατέβατο χαρμόσυνο νέο (Βίντεο)

-

Με ένα πρωτότυπο ομολογουμένως τρόπο ανακοίνωσε σήμερα η Χριστιάνα Θεοδώρου το φύλο του δεύτερου της παιδιού έχοντας στο πλαϊ της, τον αγαπημένο της Σπύρο Χρήστου. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια θέλουν να πληροφορούν τους αγαπημένους τους φίλους, με πρωτότυπους τρόπους, κάτι το ουσιαστικό που αφορά τη ζωή τους, σπάζοντας τα καθιερωμένα.

Σήμερα, η ίδια ανήρτησε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το απίθανο εγχείρημα τους αφού το αεροπλάνο που πετούσε πάνω από το σπίτι τους ανακοίνωσε και στην συνέχεια ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι περιμένει κοριτσάκι.

 «Είναι επίσημο. Θα γίνουμε γονείς με δύο κορίτσια! Και μπορείτε να δείτε πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε. Απλά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. P.S. Ναι ναι σωστά καταλάβατε- μάθαμε το φύλο του παιδιού μας ουρανόκατέβατα- από ένα αεροπλάνο!!!!!! Ευχαριστούμε πολύ @chrispy_eventsandproductions που πραγματοποιήσατε όσα είχαμε στο μυαλό μας και ακόμα περισσότερα!!!!
Ευχαριστούμε πολύ και τον @sevensouled για όλες τις φωτογραφίες!!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: