ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΗΣ: O MONAΔΙΚΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ-ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Στην παγκόσμια εικαστική έκθεση Global Art Awards συμμετέχει ο Κύπριος καλλιτέχνης Χρήστος Κακούλλης,η οποία πραγματοποιείται στο Τόκιο.

Ο Κύπριος καλλιτέχνης συμμετέχει στην Παγκόσμια έκθεση και για την ανάδειξη των καλλιτεχνών που θα περάσουν στην κριτική επιτροπή ψηφίζει ο κόσμος. Στην διαδικτυακή ψηφοφορία συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους βρίσκεται ο συμπατριώτης μας. Τα πρώτα εκατό έργα που θα επιλεγούν από τον κόσμο θα περάσουν στην κριτική επιτροπή και ακολούθως θα επιλέξουν τους Finalist του μεγάλου τελικού.

Συγκεκριμένη επιτροπή θα επιλέξει ακολούθως τα δέκα καλύτερα έργα, αναλόγως της τεχνικής και την δημιουργικότητα που κατέχει ο κάθε ένας καλλιτέχνης ανά κατηγορία. Μέχρι χθες ο καλλιτέχνης βρίσκονταν στην 17η θέση με 2720 ψήφους.

Το έργο του Κύπριου καλλιτέχνη Χρίστου Κακούλλη ονομάζεται Επανένωση και βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://www.theglobalartawards.com/vote-entries?app_data=entry_id%3D272835808%26referer_override%3Dhttp%253A%252F%252Fm.facebook.com%252F όπου μπορείτε να ψηφίσετε.

Hot this week

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Τεχνική βλάβη στο Βασιλικό – Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καταγράφονται το βράδυ της...

Topics

ΚΥΠΡΟΣ: 18.409 καταγγελίες βίας σε πέντε χρόνια – Οι αριθμοί που σοκάρουν και η αθέατη πλευρά της κακοποίησης

Αποκαλυπτικά και ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν...

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Άνοιξε ξανά η κύρια είσοδος του Αστυνομικού Σταθμού μετά τα οδικά έργα

Η είσοδος στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης έχει πλέον αποκατασταθεί...

Related Articles

Popular Categories