fbpx
28.7 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΧΛΑΡΕΓΚΙΜΠ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ»: Ολοκληρώνει τον κύκλο της με μια μουσική πανδαισία

«ΧΛΑΡΕΓΚΙΜΠ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ»: Ολοκληρώνει τον κύκλο της με μια μουσική πανδαισία

-

Την τελευταία παράσταση με τον τίτλο «Χλαρέγκιμπ, ένα πραγματικό συμβάν» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Λούρα, βασισμένη στο “Κάτω από το Γαλατόδασος” του Ντύλαν Τόμας θα ανεβάσει το θέατρο Δέντρο.

Η παράσταση ολοκληρώνει τον κύκλο της την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου στις 18:00. Στην παράσταση θα υπάρξει ένα έξτρα tip και θα είναι το μουσικό δρώμενο που θα ακολουθήσει της παράστασης.Τραγούδια εξαίσια σε ποίηση του Οδ. Ελύτη, του Γ. Σεφέρη, του Γ. Ρίτσου, του Ναπ. Λαπαθιώτη, του Νίκου Γκάτσου, του Κ. Καριωτάκη, του Ναζίμ Χικμέτ, κ.α. από τρεις ξεχωριστούς καλλιτέχνες τον κιθαρίστα Άγγελο Χεϊπέλογλου, τον τραγουδιστή Πάρη Παράσχο και την ηθοποιό Σαββίνα Γεωργίου.

Τιμή στο μεγαλείο των ποιητών με ένα μουσικό δρώμενο αμέσως μετά την παράσταση που είναι “ποτισμένη” από την ποίηση του σπουδαίου Ντύλαν Τόμας. Απλά και απέριττα, δύο κιθάρες και δύο φωνές θα μας μεταφέρουν τη συγκίνηση!

Διάρκεια παράστασης 60’

Διάρκεια μουσικού δρώμενου 50’

•Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για το μουσικό δρώμενο Οι θεατές, με το εισιτήριο της παράστασης, προσ-καλούνται (αφού μεσολαβήσει μια μικρή παύση λίγων λεπτών για προετοιμασία της σκηνής), να παραμείνουν στο θέατρο και να απολαύσουν τα τραγούδια με τον λόγο των μεγάλων ποιητών.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Λούρα, Βαλεντίνος Κόκκινος, Kiki Κακουλλής, Κρίστη Χαραλάμπους

Παίζουν οι μουσικοί:

Κυριακή Ιακωβίδου (πιάνο-φλάουτο), Δημήτρης Πολυβίου (κιθάρα)

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99520835

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΘΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μητέρα δύο παιδιών ζητά βοήθεια ενόψει του Πάσχα -Το...

Έκκληση προς βοήθεια για οικογένεια που βρίσκεται σε δυσμενή θέση, εκφράζει η κοινωνική ακτιβίστρια, Θέα Νικολάου ενόψει του Πάσχα. Συγκεκριμένα, μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 6...