fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ENAΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΛΛΙΣΟΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ...

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: ENAΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕΛΛΙΣΟΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ (φώτο+βίντεο)

-

Ένας νεαρός μελισσοκόμος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την εφαρμογή του Τik Tok. Ο 27χρονος από το Αγρίνιο κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω των ικανοτήτων του, έχοντας έως σήμερα 210.000 ακόλουθους και οι ι 145.000 subscribers να τον ακολουθούν πιστά.

Το μόνο που κάνει είναι να τον παρακολουθούν αυτό που αγαπάει από παιδί να φροντίζει τα μελίσσια του.  Με το όνομα «Ορεινή Μέλισσα» και έδρα το Αγρίνιο μοιράζει σε πολλές περιπτώσεις εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες, αφηγείται με πάθος και οικειότητα καταστάσεις που βιώνει στη φύση, μιλάει για τα μυστικά της κοινότητας των μελισσών και δημιουργεί φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να παριστάνει ότι είναι κάποιος, αντίθετα, δείχνοντας την απλότητα που τον χαρακτηρίζει σε κάθε του ανάρτηση. 

Ο ίδιος μόλις έχει βγει από το στρατόπεδο, στο οποίο κάνει τη θητεία του, και βρίσκεται στον χώρο όπου ανυπομονούσε να επιστρέψει εδώ και μέρες.  Ο κόσμος μού λέει ότι του δημιουργώ ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, ότι με βλέπει και χαίρεται. Τους λέω πράγματα που δεν γνωρίζουν για τις μέλισσες και είναι πολύ σπάνιο να ακούσει κάποιος κάπου, εμπειρικές πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει παρακολουθώντας με τις ώρες τις μέλισσες, όχι μόνο όσα έχω διαβάσει. 

 Η γνωριμία του με την φύση και τα ζώα χρονολογείται από παλιά όταν ακόμη ήταν παιδί. «Από μικρός λάτρευα τα ζώα. Νομίζω πως αυτό με οδήγησε εδώ που είμαι σήμερα. Πολλές φορές η αγάπη μου γι’ αυτά ήταν περισσότερη και από αυτή που είχα για τους ανθρώπους».Όταν ήμουν μικρός είχα κότες, καναρίνια, γάτες, απ’ όλα τα ζώα. Πριν από δέκα χρόνια ασχολήθηκα και με τη μελισσοκομία και εκεί ήταν που άρχισα να γράφω στο ίντερνετ, προσπαθώντας να μάθω στον κόσμο ό,τι μάθαινα κι εγώ.  Δεν με ένοιαζε πόσος κόσμος με έβλεπε, γιατί αυτό που έκανα έβγαινε από μέσα μου. Μου άρεσε πολύ που βοηθούσα, δίνοντας πληροφορίες γι’ αυτά τα πράγματα. Από μικρό με θυμάμαι να εξηγώ πράγματα για τα ζώα που έβλεπα στα ντοκιμαντέρ». 

Μέχρι που ο ίδιος έγινε αναγνωρίσιμος στην εφαρμογή Tik-Tok… Όταν έλεγα στον πατέρα μου τι γίνεται στο TikTok, με ρωτούσε «βγάζεις λεφτά;». Αυτή ήταν η κλασική ερώτηση που μου έκαναν όλοι, όχι μόνο ο πατέρας μου. «Όχι δεν βγάζω λεφτά», απαντούσα, «αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις λεφτά όταν κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Επιτέλους, μιλάς σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό που αγαπάς τόσο πολύ. Το TikTok μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να γίνεις διάσημος και να σε αγαπήσει ο κόσμος, μπορείς όμως και να ξεφτιλιστείς μέσα από αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ γνωστός στην εφαρμογή. Σίγουρα αποτελεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Αυτήν τη στιγμή μπορεί να σε φτάσει πολύ ψηλά, γιατί η εφαρμογή είναι εξελισσόμενη, ο αλγόριθμος είναι χαλαρός ακόμα, δεν έχει σφίξει ο κλοιός. Όσο περνούν οι μήνες, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους δημιουργούς. Απλώς πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις, για να το εκτιμήσει ο κόσμος».

Πηγή: LIFO-Του Γιώργου Ψωμιάδη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: