fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ: ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ: ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ

-

Την δική του απάντηση έδωσε ο Χάρης Ρώμας σε συγκεκριμένη εφημερίδα της Ελλάδος, που τον παρουσιάζει ως παιδεραστή. Ο γνωστός ηθοποιός σε έντονο ύφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, χαρακτηρίζει την εφημερίδα ρυπαροφυλλάδα του σήμερα.

Φωτογραφία: Marios

Στο εξώφυλλο συγκεκριμένης εφημερίδας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παρουσιάζεται να κρατά ένα παιδάκι ενώ στον τίτλο κατηγορείται ότι ασελγεί σε ανήλικα. Ο Χάρης Ρώμας απαντά με έντονο ύφος.

Το κείμενο συνοδεύεται και μια φωτογραφία του ίδιου με την Ζέτα Δούκα

«Για γέλια,για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα; Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου,είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη.Ποιός είναι αυτός;Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιό στενής μου συνεργάτιδας,εδώ και τριάντα χρόνια,της Άννας Χατζησοφιά.Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι. Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών»Ελλήνων πολιτών:Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μιά λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας.Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: