fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΑΜΑΣ: Ελευθερώθηκαν οι δύο Αμερικανίδες -Κρατούνται ακόμη 10 Αμερικανοί-(Βίντεο)

ΧΑΜΑΣ: Ελευθερώθηκαν οι δύο Αμερικανίδες -Κρατούνται ακόμη 10 Αμερικανοί-(Βίντεο)

-

Η 18χρονη Νάταλι Ραανάν και η μητέρα της Τζούντιθ η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά από ημέρες ομηρείας απελευθερώθηκαν από την Χαμάς. Το βίντεο της απελευθέρωσης δόθηκε στη δημοσιότητα από την ένοπλη Παλαιστινιακή οργάνωση.

Στο βίντεο φαίνονται μητέρα και κόρη να κατεβαίνουν από αυτοκίνητο της Χαμάς ενώ γύρω τους είναι ένοπλοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με το Reuters, πηγή που ενημερώθηκε για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την απελευθέρωση των ομήρων από τη Χαμάς, δήλωσε ότι ήταν «ένα πρώτο βήμα και συνεχίζονται οι συζητήσεις για περισσότερες απελευθερώσεις». Από την πλευρά του, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν είπε ότι υπάρχουν ακόμα 10 Αμερικανοί που παραμένουν όμηροι.

Από τη πλευρά του, ο πατέρας και σύζυγος δήλωσε ότι νοιώθει πολύ χαρούμενος και ανέφερε ότι έχει δύο εβδομάδες να κοιμηθεί από την αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους. «Είναι καλά, είναι πολύ καλά» ανέφερε ο πατέρας ο οποίος μίλησε με την 18χρονη κόρη του. «Δεν μου είπε κάτι. Αλλά μου είπε ότι της συμπεριφέρθηκαν καλά και ότι είναι πολύ καλά. Περιμένω να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω και αυτή θα είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου» πρόσθεσε ο 71χρονος πατέρας της Νάταλι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: