ΧΑΛΚΙΔΑ: Αγριογούρουνα κολυμπούσαν δίπλα σε κολυβητές -Προκλήθηκε πανικός (Φώτο)

Μετά τα λιοντάρια της θάλασσας που αναστάτωσαν στο Σαν Ντιέγκο τους λουόμενους, σειρά πήρε παραλία της Χαλκίδας που εμφανίστηκαν αγριογούρουνα. Εκτός του ότι τα αγριογούρουνα εισβάλλουν το τελευταίο διάστημα σε σπίτια, δρόμους πηγαίνουν και για… κολύμπι.

Συγκεκριμένα, τα τετράποδα εμφανίστηκαν στην παραλία Stavento της Χαλκίδας, χωρίς ωστόσο όμως να προκληθεί τίποτε πιο σοβαρό Ένα περίπου ίδιο περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην Ιταλία αλλά το αγριογούρουνο είχε άγριες διαθέσεις και δάγκωσε μια γυναίκα. Το κοπάδι μπήκε στην θάλασσα λόγω των υψηλών φαίνεται καιρικών συνθηκών και ξεκίνησε να κολυμπά, με αποτέλεσμα να επέμβει το Λιμεναρχείο, σύμφωνα με το evima. Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική προκειμένου να τα απομακρύνει εντούτοις αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς τα αγριογούρουνα ξέφυγαν…κολυμπώντας!

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

Topics

Related Articles

Popular Categories